Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GAZETECİLER ZAMAN&8217;DA KAYNAŞTILAR

gundemeregli.com-Yerel ve yaygın basın çalışanlarına yönelik Zaman Gazetesi Kdz. Ereğli Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel Maklube gününe katılım yoğundu.  

Zaman gazetesi bürosunda ikincisi gerçekleştirilen maklube gününe Ereğli&[#]8217; de çalışan yerel, yaygın medya çalışanları ve sahipleri katıldı. Zaman Gazetesi Ereğli Temsilcisi Nejdet Taç, amaçlarının Ereğli´de çalışan gazetecilerle daha sıkı ilişkiler kurmak ve kaynaşmak olduğunu belirterek, &[#]8220;Yemeğimize katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Aslında yemekten ziyade sıcak bir ortamda kaynaşma amaçlı bir buluşma bu. Daha sık aralıklarla bu tür buluşmaları çoğaltmak istiyoruz. Yaptığımız bu etkinlik sayesinde gazeteci arkadaşlarımızı hem tanımış hem de kaynaşmış olduk&[#]8221; dedi. Maklubenin ardından Zaman Gazetesi Ereğli Temsilcisi Nejdet Taç ve Gazeteciler çay içerek sohbet ettiler. Ereğli gündemi ve diğer konularda da bilgi alış verişinde bulundular.

 Taç, ayrıca maklubenin kelime olarak, kapatma, ters çevirme, birleştirme anlamına geldiğini, pişirilme şeklinden dolayı da yemeğe bu ismin verildiğini sözlerine ekledi. Yemekte, Taç´ın yanı sıra, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Sinan Kabatepe ve değişik kurumlarda çalışan gazeteciler hazır bulundu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI