Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ&8217;NİN SORUNLARI BÜYÜK

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, başta  CHP Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ile Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır görüşerek, ilçede birlik ve beraberlik noktasında yaşanan sorunlara değindi.

SİYASİ KİMLİKLER BİR TARAFA

Talat, öncelikle CHP ilçe Başkanı Kartal ile görüşerek, siyasi kimliği bir tarafa bırakıp Ereğli&[#]8217;nin hizmetlerin getirilmesi adına platform oluşturmak istediklerini kaydederek şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Gönül arzu eder ki; birlik beraberlik olsun. Ereğli&[#]8217;ye hizmet edecek insanlar kıymetli büyüklerimizde var. Adaylarımızın içerisinde güzel bir kadro olsun ama görüyoruz birlik beraberlik içerisinde sıkıntılar var. Bizde MHP olarak önce siyasiler olarak bir araya gelelim, memleketi yönetme şekli, ülkemizi yönetme iradesi siyaset olduğuna göre sizler ana muhalefet partisi ve bizlerde muhalefet partisi olarak TBMM&[#]8217;de güçlü temsil edilen türk siyasetinin vazgeçilemeyecek iki partisiyiz. Dolayısıyla Ereğli&[#]8217;nin sorunlarına da beraber hareket etmeliyiz diyorum. Siyesi kimliğimizi bir yere bırakıp önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinin derneklerin odaların herkesi biz platforma davet edeceğiz. Buyurun gelin hep beraber bir şeyler yapalım. Çünkü yaptığımız ziyaretlerde şunu görüyoruz, konuşulduğu zaman herkes Ereğli&[#]8217;yi çok sevdiğinden bahsediyor. Bakalım Ereğli&[#]8217;yi ne kadar seviyorlar? Ereğli&[#]8217;yi kim seviyor, Ereğli&[#]8217;nin menfaati için bir araya gelebilecek, hem bunların testini bir gözden geçirmiş olacağız, hem de mevcut iktidar partisinin de eksikliklerini de dile getirerek çözüm üretme konusunda da arkadaşları bu yönde davet edeceğiz.&[#]8221;

EREĞLİ&[#]8217;NİN SORUNLARI BÜYÜK

CHP Ereğli İlçe Başkanı Kartal ise yaptığı konuşmada, Ereğli&[#]8217;nin sorunlarının büyük olduğunu belirterek, &[#]8220;Tüm siyasi çevreler, duyarlılar. Kendi bakış açımız meslek örgütleri sendikalar, sizinde söylediğiniz gibi siyasi partilerimize çok büyük görev düşüyor. Eğer ülkede, bölgede, Ereğli&[#]8217;de sıkıntılara çözüm üretmek, siyasi partiler kendi programları anlayışları doğrultusunda bu gölgeye nasıl hizmet ederlerse faydalı olabilirler. Burada siyasi iktidara büyük görev düşüyor. Çünkü sorun ortak, biz Ereğli&[#]8217;de siyaset yapıyoruz. Ereğli&[#]8217;de yaşıyoruz Ereğli&[#]8217;nin sorunları hepimizin sorunları, buna çözüm bulma doğrultusunda da tüm siyesi partiler, AKP ilçe örgütü de dahil, belediye dahil, sendikalar dahil, meslek örgütleri, esnaflar dahil, herkes Ereğli&[#]8217;nin gelişmesi canlanması, insanlara yeniden bu bölgede iş aş bulabilmesi sorunların çözülmesi doğrultusunda herkes düşüncelerini belirtip, bir araya gelmek zorunda, ancak burada samimiyet ilkellik dürüstlük çok önemli hiçbir yana çekmeden&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
203 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
643 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI