Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Deney hayvanları kullanım sertifikası kursu sona erdi

Düzce Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜDAM) düzenlediği “2. Deney Hayvanları Kullanım Sertifika Kursu” katılımcılara belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.DÜDAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ersin Beyazçiçek’in...

Düzce Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜDAM) düzenlediği “2. Deney Hayvanları Kullanım Sertifika Kursu” katılımcılara belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.

DÜDAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ersin Beyazçiçek’in koordinatörlüğünde yürütülen eğitimlerde, Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri, yüksek lisans öğrencileri ve kurum dışından gelen araştırmacı bilim insanlarına, deney hayvanlarının araştırmalarda kullanırken dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Yaklaşık 30 bilim insanının katılım gösterdiği ve 2 hafta süren eğitimde sertifika alan katılımcılar, aldıkları sertifika ile deney hayvanları üzerinde bilimsel çalışmalar yapabilme yetkinliğine sahip oldular. Sertifika töreni sonrası açıklamalarda bulunan bazı katılımcılar, DÜDAM çalışanların eğitim süresince kendileriyle birebir ilgilendiklerini, oldukça verimli bir kurs dönemi geçirdiklerini ifade ederek, yetkililere ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin belirli aralıklarla düzenlediği Deney Hayvanları Kullanım Sertifika Kursu’nun 3.sünü yaklaşık 5 ay sonra yapacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
147 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
224 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
663 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
848 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
583 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1534 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
941 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
228 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI