Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR&8217;A SIKINTILARINI ANLATTILAR

gundemeregli.com- Ereğli&[#]8217;de bulunan Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri yaşadıkları sorunlarla ilgili olarak AK Parti Ereğli Başkan Fatih Çakır&[#]8217;a bilgi verdi.

Ereğli&[#]8217;de bulunan Özel Duy-an Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Demirel, Özel İlkadımlar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  Müdürü Timuçin Karagülmez  ve Özel Fizyotem Eğitim ve Rehabilitasyon Müdürü Şenol Bahadır  AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatına ziyarette bulundular.

Parti merkezinde İlçe Başkanı  M.Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri  tarafından ağırlanan Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri, ilçede 800 civarında eğitim ve rehabilitasyona ihtiyacı bulunan çocuk sayısının bulunduğunu ve bu alanda yaşadıkları sıkıntılarını anlattılar.

     Ereğli&[#]8217;de bulunan 5 Rehabilitasyon Merkezi adına konuşan İsmail Demirel, &[#]8216;Sayın Başkanım, öncelikle yeni göreviniz için sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz. İlçede 5 Rehabilitasyon Merkezinde 700-800 civarında bir engelli çocuk bulunuyor. Bizim hem genelde hemde yerelde yaşadığımız sıkıntıları size aktarmak istiyoruz.  Öncelikle eğitime muhtaç çocuklarımızı Ereğli&[#]8217;nin en ücra köylerinden kurumumuza taşıdığımız servis araçlarımızın, karayolu taşımacılığında &[#]8216;Servis araçları Yetki Belgesi&[#]8217; sorunuyla karşılaşmaktayız. Ayrıca kurumlarımızın ve özellikle Karadeniz bölgesinde ki kurumlarda Öğretmen İhtiyacı sorunu  var.  Diğer iki önemli sıkıntımızda Destek Eğitimi ücreti ve uygulamaya girecek olan Kimlik Doğrulama Sistemi konusundadır. Bakanlığımız eğitim alması gereken çocuklarımızın rehabilitasyon merkezlerine kaydını ailelerin isteğine bırakmıştır. Ailelerin bu konuda duyarlılıkları keyfiyete dönüşüyor. &[#]8217; dedi.

    Ereğli Devlet Hastanesinde  Çocuk Nöroloji ve Psikiyatri doktoru bulunmadığından ailelerin sıkıntı yaşadıklarını anlatan yöneticilerin sıkıntılarını detaylarıyla dinleyen AK Parti İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, &[#]8216;Ereğlimizde bu sayıda bir ailenin yaşadıkları sıkıntı elbette bizimde sıkıntımız olacaktır. Devlet Hastanemizde ki doktor konusuyla hemen ilgileneceğim. Sizin için 700-800 çocuksa bizim içinde o kadar bir aile demektir. Aktardığınız bu sorunları bölge milletvekillerimizle paylaşıp ilgili bakanlarımıza aktarılması için ben ve yönetimimiz her türlü çabayı gösterecektir&[#]8217; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI