Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR PROTOKOL İLE GÖRÜŞTÜ

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli ilçe yönetimi, gün içerisinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimi, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Emniyet Müdür Vekili Burak Bal ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör&[#]8217;e nezaket ziyaretinde bulundu.

Göreve geldikten sonra, Ereğli için çalışmalara başlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çakır, oluşturulan yönetimin öncelikli hedefinin ortak akıl ile Ereğli&[#]8217;ye yeni hizmetler kazandırılması için mücalede etmek olduğunu anlatarak, &[#]8216;lçemize daha iyi hizmet yapabilme adına, birlik ve beraberlik çerisinde çalışarak başta işsizlik olmak üzere kentimize eğtim alanında yeni okullar olmak üzere, fen binası, adliye binası, vergi dairesi ve osb&[#]8217;ye yatırımcı çekme alanında mülki idaremizle işbirliği içerisinde yönetim olarak hizmet etme gayesindeyiz. Bizden önceki arkadaşların ortaya koydukları hizmetlere teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Toplumun herkesimini içerisinde barındıran bir yönetimin işbaşında olduğunu belirterek, &[#]8216;Görüyorum ki toplumun herkesimini içine alan bir yönetim oluşturmuşsunuz. Bu makamlar gelip geçici. Önemli olan kırmadan, dökmeden huzur ortamı içerisinde vatandaşa hizmet götürebilmektir. Sizden önceki yönetici arkadaşlyarada verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Lçemizde taş üstüne taş koyanların bizler yanındayız. Vatandaşın olduğu yerde bizde varız. Hizmetleri daha ileriye götürerek birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum ve size ve ekibinize başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ereğli İlçe Emniyet Müdür vekili Emniyet Amiri Burak Bal&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğü ziyaretine önceki dönem İlçe Başkanımız Adem Öztürk&[#]8217;te katılırken, İlçe Başkanı Fatih Çakır, kentin huzurlu bir kent olması adına başarılı çalışmalar ortaya koyan polis teşkilatına bu çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Emniyet Amiri Burak Bal&[#]8217;dan teşkilat ile ilgili bilgi de alan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve ekibi, polisin çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarını ve iktidar partisi olarak gereken desteği vereceklerini aktardılar.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
96 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
592 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
803 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
867 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
552 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
904 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI