Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TSO ÜYELERİ YARI FİYATINA UÇACAK

gundemeregli.com-Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO), Zonguldak Havaalanından İstanbul ve Ankara&[#]8217;ya gidecek olan üyelerinin bilet ücretlerinin yarısını ödeme kararı aldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bir hizmet daha başlatırken bölgenin gelişmesinde önemli katkısı olacak olan Zonguldak Havaalanına destekte bulundu. Trabzon ve İstanbul´a gidecek ZTSO üyelerinin biletlerinin yarısını karşılama kararı alan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Çaycuma Havaalanı şirketine toplamda 40 bin TL yardım yapacak, Bu bedelin 20 bin TL&[#]8217;sini yatıran ZTSO diğer 20 bin TL&[#]8217;yi ise daha sonra ki günlerde yatıracağını bildirdi.

HAVAALANIN AÇIK KALMASINI SAĞLACAKLAR

ZTSO&[#]8217;nun toplamda vereceği 40 bin TL. Destek ile iki amacı hedeflediklerini belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Birinci amacımız, üyelerimize ulaşım kolaylığı ve rahatlığı sağlayarak iş görüşmelerinde zaman kazanmalarını sağlamak. İkinci amacımız ise yöremizin kalkınmasında önemli katkısı olacak Zonguldak Çaycuma Havaalanı Şirketine destek vererek açık kalmasını sağlamaya çalışıyoruz dedi.

Pazartesi ve Cuma günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından gerçekleşecek uçak seferleri İstanbul -Zonguldak saat: 10.40´da, Zonguldak-İstanbul yine aynı günler saat: 16.20´de gerçekleşiyor, Zonguldak Trabzon arası seferler de yine Pazartesi ve Cuma günleri 12.00´de yapılacak. Trabzon - Zonguldak seferleri ise yine aynı gün Saat: 14.10´de gerçekleşecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI