Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Otizm farkındalık günü için yürüdüler

Zonguldak’ta 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kutlandı

02 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Madenci Anıtı'ndan valilik binası önüne yürüyüş düzenlendi.

Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2 Nisan Dünya otizm farkındalık günü kapsamında araçlar ve motosikletlerle beraber madenci anıtından başlayarak Valilik binasına kadar yürüdüler. Farkındalık yürüyüşüne, kesin olmayan sonuçlara göre Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selin Alan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, STK temsilcilikleri,Oztizm Derneği, Daire Müdürleri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arife Dereli, “Bizler çocuklarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya engelliler günü bey 2 Nisan Dünya otizm farkındalık günü tarihleri yanı sıra tüm yıl boyu fark edilmeden istiyoruz. Sorunlarımızın çözümüne yönelik ilgili kurum ve kuruluşların sürekli çalışmalarını, daha kapsamlı adımlar atmalarını bekliyoruz. Yaşantımızda fark oluşturacak uygulamaların hayata geçmesini ilgili yasal düzenlemelerin bir an evvel oluşturulmasını talep ediyoruz” diye konuştu.Ardından Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arife Dereli ve üyeleri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
123 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
174 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
623 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
824 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI