Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ADAY DEĞİLİM

gundemeregli.com-Almanya´da faaliyetini sürdüren ve yaptığı sosyal projelerle adından söz ettiren Almanya Zonguldaklılar Derneği´nin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yukarıbaş, 24 Mart tarihinde yapacağı kongre öncesi aday olmayacağını açıkladı. Yukarıbaş yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: 24 Mart 2013 tarihinde yapacağımız 9. Olağan Genel Kurulumuzda, 10 yıldır görev yaptığımız, her geçen gün çıtasını daha da yükselttiğimiz, taşın altına elimizi değil, tüm vücudumuzu koyduğumuz, tüm ailemizle beraber gece gündüz çalıştığımız, Almanya Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu ve Başkanlığına, yeni projelerle beraber, yeni başkan adaylarının önünü açmak için, hizmet çıtasını daha da yükseltmek için aday olmayacağım.

VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYDUK
 
Her Zonguldaklılar Derneği üyesi, Yönetim Kurulunda görev alabilir. Almanya Zonguldaklılar Derneğinin kapısı herkese ardına kadar açıktır. Genel Kurula kadar, gelsinler projelerini ve kendilerini bizlere anlatsınlar. Bizler görev yaptığımız süre içinde, özveri ile çalışıp, tüm ailemizle beraber bu derneğe sahip çıkıp, varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Zonguldak&[#]8217;ı her yerde tanıtıp, Zonguldak&[#]8217;ın sesini her yere duyurduk. En ücra kösedeki hemşehrimize sahip çıkmaya çalıştık.
 
PARASIZ KOMANDO ASKERİ GİBİ ÇALIŞTIK
 
Maaşsız bir milletvekili gibi vatandaşımızla ilgilendik. Gönüllü ve parasız komando askeri gibi çalıştık. Tabi ki görevimizin son saniyesine kadar bu şekilde çalışıp, en güzel jübileyi yapacağız. Buyursunlar, görev almak isteyenler gelsinler, onlarda görev alsınlar, onlarda taşın altına ellerini ve vücutlarını koysunlar. Tüm üyelerimizi 24 Mart tarihinde yapacağımız secime bekliyoruz. Muhabbet, selam ve saygıyla&[#]8221;

DÖN BASKISI

Öte yandan Erol Yukarıbaş&[#]8217;ın bu görevi bir dönem daha sürdürmesi yönünde kamuoyu baskısı yapılmaya başlandığı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI