Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TED Kolejindeki tam bursluluk sınavına 423 öğrenci katıldı

Karabük Türk Eğitim Derneği (TED) kolejinde tam eğitim bursluluk sınavı yapıldı.Yenişehir okullar bölgesinde bulunan Karabük TED Kolejinde yapılan 4., 5. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan sınava 423 öğrenci sınava katıldı....

Karabük Türk Eğitim Derneği (TED) kolejinde tam eğitim bursluluk sınavı yapıldı.

Yenişehir okullar bölgesinde bulunan Karabük TED Kolejinde yapılan 4., 5. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan sınava 423 öğrenci sınava katıldı. TED Koleji Müdürü Kerim Barçın, Tam Eğitim Bursluluk sisteminin Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TED) çok önemli projelerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Barçın, “Türk Eğitim Derneği, burs verdiği öğrencilere sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin üniversite sonuna kadar tüm eğitim masraflarını karşılamaktadır. Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca takibi yapılmakta, gelişimleri uzmanlar aracılığıyla izlenmekte ve barınmasından servisine, kıyafetinden cep harçlığına kadar tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu uygulamalar, Türk Eğitim Derneği burs uygulamalarını mevcut burs uygulamalarından ayıran en önemli özelliklerdir. Tam Eğitim Bursu’nu almaya hak kazanan öğrenciler, Türk Eğitim Derneği tarafından açılmış olan 25 okulda okumakta ve mezun olduktan sonra ülke genelindeki üniversitelerde eğitim almaktadır. TED Karabük Koleji Kampüsünde gerçekleştirilen ve 4., 5. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan sınava 567 aday başvuru yaparken 423 öğrenci sınava katıldı” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
142 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI