Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

LOJMANLAR İÇİN SUÇ DUYURUSU

gundmereglicom-Çaycuma ilçesi Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, çürümeye terk edilen sağlık ocağı lojmanları için suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
Filyos Belediye Başkanı Ünal, yıllar önce sağlık ocağı olarak kullanılmış, göğüs hastalıkları hastanesi olarak hizmet etmiş bir bina ve lojman olduğunu belirterek şöyle konuştu: Bu lojman, 2005 yılında sağlık kuruluşlarının birleştirilmesi vasıtasıyla, Sağlık Bakanlığına geçti. Ancak, Sosyal Güvenlik Kurumu´nun açtığı bir dava neticesinde, lojman kısmı SGK´ya kaldı. Diğer kısım Sağlık Bakanlığında kaldı. Ancak, iki bina ikisi de şu an çürüyor. 8 daireli SSK lojmanıyla yaklaşık bin 300 metrekare. İkinci ve üçüncü katlarda güvercinler yuva yapmış konuşlanıyor. Bu binalarımızda çürüyor. Bununla ilgili yetkililere gittik. Yetkililer vurdumduymaz, binalar gözlerimizin önünde çürüyor. Benim yapacağım bir şey yok. Ben, buradan bu binaların çürümesine göz yuman yetkililer içinde suç duyurusunda bulunuyorum. Bunlar devletin mal varlığıdır.
Devletin mal varlığını kimsenin çürütmeye hakkı olmadığını anlatan Ünal, şunları söyledi: Biz gidiyoruz başvuruyoruz. Belediye olarak bizi kimse dikkate almıyor. Bu binalar burada çürüyor. Bu haber vasıtasıyla ben bütün yetkililere sunuyorum. Belediye olarak biz istemiyoruz. Bir şekilde bu binalar değerlendirilsin. Biz değerlendirmeye kalktık 650 metrekarelik olan kısmı, Bülent Ecevit Üniversitesi´ne verelim, burada bir arkeoloji bölümü açalım dedik. Rektörümüz bize ümit verdi. Her zaman için tamam dedi. Ancak, son noktayı koymadı. Herhalde BEÜ Üniversitesi´nin bu bölümü buraya açmaya niyeti yok. Önümüzdeki aylarda Karabük Üniversitesi Rektörü´nden randevu alacağım. Karabük Üniversitesi´ne teklifte bulunacağım.&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
155 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
608 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI