Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Çocuk kulübü kapılarını minik öğrencilere açtı

2023 Eğitim vizyonu kapsamında, okul öncesi eğitime devam eden öğrencilerin sahip olduğu yeteneklerin uygulama düzeyinde geliştirilmesi ve el becerilerinin artırılması amacı ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan...

2023 Eğitim vizyonu kapsamında, okul öncesi eğitime devam eden öğrencilerin sahip olduğu yeteneklerin uygulama düzeyinde geliştirilmesi ve el becerilerinin artırılması amacı ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Atölyede Buluşalım’ projesi Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü’nde hayata geçti.

Proje kapsamında; Pakmaya, Güzelbahçe ve Konuralp Anaokullarında eğitim gören 5-6 yaş grubu çocuklar, Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü Robotik Kodlama, Görsel Sanatlar, Fen Bilimleri, Fiziksel Gelişim ve Dil Atölyelerinden faydalanıyor. Okul Müdürleri ve Öğretmenleri eşliğinde Çocuk Kulübü’ne gelen çocuklar 30’ar dakikalık ders saatleri boyunca Çocuk Kulübü öğretmenleri eşliğinde kendilerine yönelik hazırlanan eğitim programı kapsamında eğitim görüyor.

6 hafta sürecek olan uygulamanın sonunda çocukların kişilik gelişimlerinde olumlu değişiklikler gözlenmesi, farklı alanlarda gördükleri eğitimler doğrultusunda eğitim ve öğretim sürecinden beklentilerinin değişmesi, yeni konulara merak uyandırmaları hedefleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI