Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

gundemeregli.com-Kdz ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 12 Şubat Salı günü hayatını kaybeden, Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrat Parti&[#]8217;nin Eski Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlarından Nizamettin Akkaya&[#]8217;nın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.Posbıyık   Basın Danışmanlığı aracılığıyla yayımladığı mesajında şöyle dedi;

&[#]8220;Karadeniz Ereğli ve bölge siyasetinin en değerli isimlerinden biri olan, Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;nin ve partinin kapatıldığı dönemlerde kurulan Sosyal Demokrat Parti&[#]8217;nin eski ilçe başkanlarından Sayın Nizamettin Akkaya&[#]8217;nın vefatını derin bir teessürle öğrendim.

Siyasetimizde nezaketin, karşılıklı sevgi ve saygının en önemli simalarından biri olan Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin beyefendi siyaset adamı Merhum Akkaya, 84 yıllık ömrünün çok büyük bir kısmını bölgemizin kalkınabilmesi ve gelişmesi yönünde yapılan çalışmalara adamış bir isimdir. CHP&[#]8217;nin en genç yaşta ilçe başkanı olan ender siyasetçilerden biri olarak da siyasi literatüre adını yazdıran Akkaya, o siyaset dünyasında görev yapan çok değerli isimler de yetiştirmiştir.

Kendisini en kalbi duygularımla ve şükranla anıyorum. Merhum Akkaya&[#]8217;yı her zaman beyefendi kişiliği, mütevazı yaşamı ve bölgemiz siyasetine verdiği çok değerli katkılarıyla hatırlayacağız.

Ruhu şâd, mekanı cennet olsun. Kendisine yüce Allah&[#]8217;tan rahmet; ailesine, sevenlerine, akrabalarına ve CHP camiasına başsağlığı ve sabır dilerim.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
148 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
225 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
664 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
849 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
584 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1535 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
942 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
897 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
229 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI