Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SÖYLENTİLER ASILSIZDIR

gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Baştarla-Çınartepe Mahallesi&[#]8217;nde yapılması planlanan TOKİ için söylentilerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, TOKİ tarafından Çınartepe-Baştarla Mahalleleri&[#]8217;ni kapsayan çalışmaların sürdüğünü aktardı. TOKİ&[#]8217;nin böyle bir çalışma içerisinde olmadığı yönündeki söylentilere net yanıt veren Karaduman, şöyle konuştu:
&[#]8220;Zonguldak Çınartepe-Baştarla bölgesinde TOKİ tarafından yapılan çalışma şu anda devam ediyor. Kamuoyunda bir takım kişiler bu projenin Zonguldak&[#]8217;a yapılmayacağı yönünde bir takım söylentiler yaydı. Bu söylentiler tamamen asılsızdır. Şu anda o bölgede bulunan hak sahiplerinden yüzde 80&[#]8217;in üzerinde hak sahibi bu sözleşmeye imzalarını atmıştır. Önümüzdeki süreçte inşallah bu yıl içerisinde Çınartepe-Baştarla bölgesinde TOKİ çalışmasına başlayacaktır. Her hangi bir sıkıntı ve problem yoktur. Bu haberleri çıkartan arkadaşlarımız Zonguldak&[#]8217;a herhangi bir yatırım yapılmasını istemeyen arkadaşlarımızdır. Ama biz bu işin hem takipçisiyiz siyaseten, arkadaşlarımızla da konuşuyoruz oradaki komisyonda bulunan arkadaşlarımızla da konuşuyoruz. Herhangi bir sıkıntı ve problem yoktur. Zonguldak için inşallah kentsel dönüşümde o bölge örnek bir mahalle olacaktır. Gerçekten Zonguldak&[#]8217;ın önünü açacak bir projedir.&[#]8221;
Başkan Karaduman, Zonguldak&[#]8217;ın önünün açılması için mücadelelerinin süreceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
115 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
164 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI