Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Düzce’de 23 Nisan coşku ile kutlandı

Düzce Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.Kutlama programı ilk olarak Düzce Anatpark’ta düzenlenen çelenk...

Düzce Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı ilk olarak Düzce Anatpark’ta düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı. Anıtpark’taki törenin ardından ise Kalıcı Konuklar bölgesinde bulunan Spor Salonunda bir tören düzenlendi. Törene Düze Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temellerinin atıldığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı tarih olan 23 Nisan 1920’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 99. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Yiğit, konuşmasının son bölümünde ise dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış getirmesini diledi.

Renkli görüntülere sahne alan etkinlikte öğrenciler şiirler okudu halk oyunları gösterisi yaptı. TOKİ Mehmet Akif Ersoy Okulu öğrencilerinin hazırladığı zeybek oyunu büyük alkış aldı. Törenler okulların gösterileri ile son buldu. Vali Dağlı ve protokol üyeleri programda emeğe geçenleri tebrik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI