Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KEALFEST Abant’ta engelli farkındalığına dikkat çekti!..

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi tarafından ikincisi düzenlenen ‘KEALFEST’ etkinliklerinin 3. Gününde Abant’a piknik gezisi düzenlendi.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi tarafından ikincisi düzenlenen ‘KEALFEST’ etkinliklerinin 3. Gününde Abant’a piknik gezisi düzenlendi.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi 29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘KEALFEST’ etkinliklerinin üçüncü gününde yaklaşık 300 öğrenci ile Abant’a gezi düzenlendi. Abant’ta piknik yapan öğrenciler voleybol, yakar top, halat çekme, çuval yarışı, beden dili hareketleri ile kulaktan kulağa yarışları ile engelli farkındalığına dikkat çekti. Pikniğin ardından KEALFEST sosyal sorumluluk projesine ana sponsor olarak engelli farkındalığına destek olan Highway Avm’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Öğrencilerin engelliler ile empati kurmalarını sağladıklarını söyleyen Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersan Arslan düzenledikleri gezi hakkında bilgi verdi. Arslan konuşmasında, “Bugün KEALFEST etkinliklerimizin üçüncü günündeyiz. Yaklaşık 300 öğrenci ile Abant’a gezi düzenleyerek piknik yaptık. Öğrencilerimiz ile kaynaşarak, sınav ve ders stresinden biraz uzaklaştırdık. Aynı zamanda festivalimizin çatı mesajı olan engelli farkındalığına yönelik yarışmalar düzenleyerek, öğrencilerimizin engelliler ile empati kurmalarını sağladık. Öğrencilerimizin mutluluğu ve duyarlılığı bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Abant gezimizin ardından KEALFEST’in ana sponsoru olan, engelli farkındalığına en büyük katkılardan birini sunan Highway AVM’ye bir teşekkür ziyareti yaparak engelli farkındalığı mesajını tüm paydaşlarımız ile paylaştık” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI