Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

PARKTAKİ ARACINIZA TELEFONUNUZU YAZIN

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesinde, 2004 Yerel Seçimleri&[#]8217;nde CHP&[#]8217;nin Ereğli Belediye Başkan Adayı olan Emin Semih Özkök, ilçenin daha yaşanabilir olması amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Özkök, üzerine telefon numarası yazılabilecek şekilde hazırladığı kartlarını araç sürücülerine dağıtıyor.
Amacının, sürücülerin acil park halinde üzerinde kendi telefon numaralarını yazacakları kartı, araçların ön ya da arka cam kenarına koyarak, olası mağdur edecekleri diğer sürücülerin kendilerine ulaşmasını temin etmek olduğunu belirten Özkök, şöyle dedi:
&[#]8220;Bu etkinlik uzun yıllar üzerinde çalıştığım, benim de uzun süredir kullandığım bir etkinlik. Bunu da sosyal sorumluluk projesi olarak adlandırıyorum. 5 bin adet bastırdığım kart ve broşürlerden şu ana kadar 2 bin adedi dağılmış durumda. Üzerine telefon numaraları yazılabilecek şekilde hazırlanan kartları, sürücülerin acil durumlarda yanlış yere park etmek durumda kalacakları araçlarının ön ya da arka cam kısmına koymalarını öneriyorum. Bu sayede olası mağdur olabilecek bir başka araç sürücüsünün kendilerine ulaşması kolaylaşacaktır. Bunu, toplumsal barışı sürekli kılacak, insanlar arası ilişkileri güzelleştirecek, insanların bir birlerine saygı duymasını pekiştirecek önemli bir adım olarak görüyorum. Bugüne kadar kart ve broşür verdiğim insanlardan geri dönüşümler alıyorum. Çok da güzel şeyler geliyor. Onların da varsa fikirlerini yazıyorlar ve bunları da değerlendiriyorum. Siz karşınızdakine saygılı olduğunuz sürece saygı görüyorsunuz. Bu da toplumda herkesin beklediği davranış biçimidir. Bunu yerleştirebilirsek Ereğli&[#]8217;ye, ülkeye katkımız olacaktır. Bu kentin daha güzelleştirilmesi için el ele vererek, kavgasız, gürültüsüz, gerçek barış ortamı içerisinde elimizden ne geliyorsa onları yapmalıyız.&[#]8221;
Özkök, kartla birlikte üzerinde şahsına ait bazı bilgileri de içeren broşürleri verdiği araç sürücülerinden, varsa farklı fikirlerini iletmelerini istedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
162 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
244 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
689 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
859 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
596 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1545 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
954 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
235 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI