Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KASIMLI KISKANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-Zonguldak ilinin en kaliteli kurumu bu yılda değişmedi. Ödülü yine sayısız başarıları ile ödüllere abone olan Alaplı ilçesi Kasımlı İlköğretim Okulu alırken, bu alanda ulaşılmazı zor bir rekora imza atmış oldu.

Zonguldak ilçe ve beldelerinde bulunan tüm eğitim kurumlarının yanı sıra özel ve devlet okullarını geride bırakan Alaplı ilçesi Kasımlı İlköğretim Okulu geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarı öyküsü ortaya koyarak ilin en kaliteli kurumu olarak bir kez daha tescillendi.

Milli eğitim Bakanlığının her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği &[#]8220;Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları&[#]8221; kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde Kasımlı İlköğretim okulu kurum olarak 2012- 2013 Eğitim Öğretim Yılı Zonguldak ilinin &[#]8220;En Kaliteli Kurumu&[#]8221; seçilme başarısı gösterdi. Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bütün kurumlar ve okullar bazında yapılan müracaatları değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi İl Formatörleri ve İl değerlendiricileri tarafından değerlendirilerek, alana saha ziyaretleri yapılarak en kaliteli kurum olarak Zonguldak MEM&[#]8217;in web sayfasında ilan edildi.

Kasımlı İlköğretim Okulunun bu başarısı, yılın En Kaliteli Kurumu kategorisinde Zonguldak İlini Mili Eğitim Bakanlığında temsil edecek. Okulun kurum raporu il MEM tarafından bakanlığa gönderilecek.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Kasımlı İlköğretim Okulunun Toplam Kalite alanındaki bu başarısının örnek olduğunu belirterek, ilçemizdeki model okullarımızdan biridir diyerek eğitim kadrosunu, yönetim kadrosunu tebrik ederek kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Kasımlı İlköğretim Okulunda kaliteyi hakim kılmak için her alanda yapılan iyileştirmeleri, süreç içerisinde hep gözlemlediklerini, yapılan çalışmaları yerinde gördüklerini belirterek, &[#]8220;Bu okulumuzdaki hiçbir başarı, gelinen kalite seviyesi tesadüfi değildir.&[#]8221; dedi.

Taşıran, Kasımlı İÖO, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bakanlıkta ilçemizi ve ilimizi temsil edecek diyerek başarılar diledi.

Başarının mimarı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, sonuçtan son derce memnun olduklarını belirterek, kalite arayışında Kasımlı İlköğretim Okulunun ilde birinci sıraya yerleşmesi, özverinin, fedakarlığın, planlı çalışmanın, çalışma azminin, takım ruhunun, pozitif anlayışın, veli okul işbirliğinin, sosyal sorumluluk almanın, görev bilincinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Erdal Yılmaz, halk arasında geri kalmış bölge anlamında kullanılan &[#]8220;Marsa&[#]8221; denilen bir yerleşim alanındaki eğitim yuvasının bugün &[#]8220;Marka&[#]8221; olduğunu belirterek, kalite yolculuğunda geçmişten bu yana destek veren, emeği geçen gelmiş geçmiş bütün eğitim kadrosuna, yönetim kadrosuna, Alaplı ve civardaki eğitim gönüllülerine,okula az veya çok maddi manevi desteği dokunan bütün insanımıza Kasımlı İlköğretim Okulu ailesi adına teşekkür ederiz&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
162 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
244 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
688 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
859 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
596 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1545 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
954 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
235 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI