Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALMAN YATIRIMCILAR EREĞLİ´YE GELİYOR

gundemeregli.com-  Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  7 ülkede yatırımı bulunan ve toplam 5 bin dolayında çalışanı bulunan Alman Konteyner  firması ELA&[#]8217;nın Direktörü  Fridor Boerma&[#]8217;yı ağırladı.

Başkan Posbıyık firma yetkilileriyle, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile yemekte bir araya geldi.

      Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Başkan Posbıyık ve Alman ELA Firması Direktörü Fridor Boerma çeşitli açıklamalarda bulundu.

    

      YATIRIM DURUMUNDA BİZ GEREKENİ YAPARIZ

      Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada, Ereğli&[#]8217;ye yatırımcı gelmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü ve Alman firmasının da Ereğli&[#]8217;de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacağını ifade ederek şunları söyledi: Alman firması uluslar arası alanda yatırım yapan ve giderek büyüyen bir firma biz kendilerine Ereğli&[#]8217;de yatarım yapmaları konusunda davette bulunduk. Ereğli Belediyesi olarak her türlü yardıma söz verdik. Bölgemizin yatırıma ihtiyacı var. Önemli olan bir araya gelmek dost olmak. Erdemir Genel Müdürü ile de görüştüm konudan kendisinin bilgisi var. Erdemir ile de görüşecekler. Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşecekler. Yatırım alanlarında ve OSB&[#]8217;de incelemeler yapacaklar. Umarım hayırlı olur.

 

İNCELEMELERİMİZİ YAPACAĞIZ

ELA&[#]8217;nın Direktörü  Fridor Boerma ise Ereğli&[#]8217;de yapacakları temasların ve incelemelerin son derece önemli olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Ereğli&[#]8217;de olmaktan mutluyuz. Ereğli&[#]8217;de çeşitli incelemeler yapacağız. Kararımızı vereceğiz. 7 ayrı ülkede 500 temsilci ile 5 bin dolayına işçi istihdamımız var. Firmamızın kurucusunun filozofisi yüzde 500 ile başlanır ya da hiç yapılmaz. Doğru zaman ve doğru kişilerle iş yapmak çok önemli. Ereğli&[#]8217;de doğru insanlarla buluştuğumuza inanıyorum. Türkiye&[#]8216;de yatırım yapmayı planlıyoruz. Kısa bir zaman içerisinde izlenimimiz belediye başkanımız bizi çok iyi karşıladı. Kendisinden Ereğli hakkında bilgi aldık. Yatırımın buraya yapılmasını istediğini biliyorum. Değerlendirmelerimizi yapacağız.          &[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
172 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI