Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

HABERAL´DAN POSBIYIK´A BÜYÜK ÖVGÜ

gundemeregli.com- Bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali&[#]8217;nde Sevgi Barış Dostluk Ödülü takdim edilecek isimlerden biri olan CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;a teşekkür mektubu gönderdi.

        Mektubunda Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;tan övgü dolu sözlerle bahseden CHP Zonguldak Milletvekili Haberal şu satırlara yer verdi:

 

     &[#]8220;Yeşilin mavi ile bütünleştiği Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye yıllardır üstün hizmetler vererek Ereğli halkının gönlünde taht kurdunuz.

       

        1994&[#]8217;ten bu yana kesintisiz düzenlediğiniz uluslararası düzeydeki Sevgi Barış Dostluk Festival ile Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin yalnızca kapılarını değil kollarını da açarak, Karadeniz&[#]8217;in gerçek anlamda incisi bu değerli kentimizin tüm dünyaya tanıtımına önemli bir katkı sağladınız.

 

        Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye ve halkına yaptığınız hizmetlerinizi taçlandıran uluslararası düzeydeki bu hizmetiniz, hiç kuşkum yoktur ki, tüm ülkemiz halkı için izleyecekleri bir örnek oluşturacak; sevgi, barış, dostlukla yeşeren Karadeniz Ereğli örneği, ülkemizin adalet ve özgürlük gereksinimine de somut bir örnek oluşturarak ülkemiz demokrasisine de önemli katkılar sağlayacaktır.

 

        Festivalimizin 20.ödülüne beni layık gören başta zat-ı aliniz olmak üzere değerli çalışma arkadaşlarınıza ve Karadeniz Ereğli halkına en içten duygularımla teşekkür ediyorum ve en geç festival gününde buluşmak ümidiyle Sayın Başkan size ve tüm Karadeniz Ereğli halkına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.&[#]8221; 

 

Yorumlar

Ali Suat ESER 11 Yıl Önce

Umarım, çok yakında özgürlüğünüze kavuşur ve Mustafa Balbay arkadaşımla birlikte Festivalimize katılırsınız.
Ülkemizde yaşatılan sürecin normalleşmesi dileği ile...

Daha Fazla Haber
Genel
131 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
201 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
641 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
839 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI