Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Demirtaş: 'Anneler, yaşam kaynağımız!'

Demirtaş: 'Anneler, yaşam kaynağımız!'

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Anneler Günü nedeniyle bir  mesajı yayınladı. CHP’li vekil mesajında şunları ifade etti:
“Anneler sabır, sevgi ve fedakarlığın simgesidir. Çocuklarının hayatına karşılıksız sevgileri ve sınırsız özverileri ile dokunurlar. Onları dürüst, ahlaklı ve onurlu bireyler olarak yetiştirmek için çabalarlar. Toplumun temeli olan aileyi bir arada tutan  annelerdir. Yoku var etmek için çabalayan, her koşul ve ortamda çocukları ve aileleri için mücadele eden anneler, toplumun yapı taşı, yaşamın kaynağıdır.
Anneler, her yaşta insan için sadece varlıkları ile değil verdikleri öğütlerle de güç kaynağıdır. Çocuklarının hayatındaki etki ve önemleri ile sadece onların değil, verdikleri erdemli ve aydınlık bakış açısı ile tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım gibi bir toplumun da kaderini değiştirebilecek evlatları yetiştirenler de yine annelerdir. İşte bu nedenle bir toplumu geliştirip, yüzünü aydınlığa döndürecek olan da annelerdir. 
Toplumumuzda da annelik en yüce ve en güzel makamlarla tanımlanır. Ancak ülkemizde en büyük acıları yaşayan da yine annelerdir. Evladının karnının doyuramadığı için intihar eden annelerimizi, evlatlarını umut ve inançla bekleyen Cumartesi Annelerini, bu vatan toprağı için evlatlarını şehit veren annelerimizi aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. Bir daha hiçbir annenin evlat acısı yaşamaması için toplumsal olarak sorumluluk duymalı ve bu sorumluluk çerçevesinde hareket etmeliyiz.  Barış ve huzurun hakim olduğu, gelişmiş bir ülkede, adaletli ve dengeli bir ekonomik düzen içinde tüm annelerin mutlu olduğu bir Türkiye dileğiyle, bütün annelerin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
172 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI