Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EBİL ARTIK ÇAYCUMA´DA DA VAR...

 gundemeregli.com-Kdz. Ereğli&[#]8217;de Eğitimin öncülüğünü yapan Ebil Eğitim Çeyrek asırlık geçmişiyle geleceğe ışık tutmaya devam ederken, gün geçtikçe büyümeyi de sürdürüyor.

İş-Kur ile ortaklaşa yaptığı kurslarla adından sıkça söz ettiren Ebil Eğitim Mart ayının ilk haftası Çaycuma Merkez&[#]8217;e açacağı yeni şubesi ile öğrencilere hizmet vermeye başlayacak.

KADROLAR UZMAN

Ebil Eğitim Hizmetleri Sahibi Fevzi Likoğlu, Her biri alanında uzman eğitim kadrosuyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Kendine özgü, çağdaş, zamana ayak uydurabilen esnek eğitim sistemiyle bilişim teknolojisi sektöründe, eğitim ve diğer faaliyet alanlarında 1987 yılından bu yana hizmet veren kurumumuz yeni şubesi ile Çaycuma merkezde hizmet vermeye başlayacak

&[#]8220;KURSLAR YOĞUN&[#]8221;

Bölgenin en güçlü güvenilir eğitim kurumlarından olan Ebil Eğitim, Eğitim Yelpazesini genişleterek Çaycuma&[#]8217;da&[#]8217;da Eğitimlerine devam ederek KPSS ve DGS kursu&[#]8217;da verecek.

1987 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan Ebil 21. yüzyılın gerekleri doğrultusunda Bilgisayar ve teknoloji destekli çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışıyla çizdiği yolda ilerlemeye devam ederken, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İlköğretim müfredat programları, Web Tasarım Programcılığı, AutoCad, 3D Studio Max, ECDL Kursları, Matematik, İngilizce, Almanca, AÖF dersleri, Tıbbi sekreterlik Kurslarını başarıyla veren ve Milli eğitim Bakanlığı`ndan onaylı verilen kurslarına Çaycuma merkezde açacağı yeni şubesi ile devam edecek.

&[#]8220;20 YILLIK TECRÜBE&[#]8221;
20 yıllık tecrübesi ile işletmelerin aradığı nitelikli elemanları yetiştirmek için en fazla tercih edilen dallarda eğitim vermeye devam eden Ebil Eğitim, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar programcılığı, Bilgisayar Networks ve Bakım Onarım elemanı, Eta &[#]8211; Logo- Byte Entegre, Logo Go yada Vega Muhasebe Paket Programlarını kullanabilen elemanlar ile İleri Excel´de hızlı programlar ve grafikerler ile sunum hazırlayabilen insan gücüne duyulan ihtiyaca cevap verecek mezunlarımızla ülkede yetişmiş iş gücüne katkısını hızla sürmeye devam edecek. Başarılarının sebeplerinin en başında araştırmacı kadrosu ve etkili eğitim metotlarının geldiği, ayrıca kurum, İş-kur ile ortak düzenlediği istihdam zorunluluğu olan eğitim programlarını, sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirerek başarıyla hayata geçirmiş ve geçirmeye devam etmektedir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
166 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
251 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
695 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
863 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
603 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1552 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
960 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
238 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI