Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ&8217;DE EĞİTİM MASAYA YATIRILDI

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli&[#]8217;de eğitim ve öğretim masaya yatırıldı. Bu konuda iktidar partisi ile Milli Eğitim karşılıklı ortak çalışma kararı alırken, Milli Eğitim Müdürü Kılıç, öğretmen yeterlilik ortalamasının ise ülke geneli ortalamasının üzerinde olduğunu açıklayarak, Bu konuda Ereğli&[#]8217;nin şanslı bir yer olduğuna işaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe genelinde 31 bin öğrenci ile 2 bine yakın öğretmenin bulunduğunu belirterek, Ereğli&[#]8217;ye hizmet etmek adına ortak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Çakır beraberinde Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç&[#]8217;a ziyaretinde yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Müdürlüğü&[#]8217;nü, eğitim-öğretimi önemsediklerini ifade etti.
İlçe genelinde 31 bin öğrenci 2 bine yakın da öğretmen bulunduğunu hatırlatan Çakır, Kılıç&[#]8217;a hitaben şunları kaydetti:
&[#]8220;Ereğli&[#]8217;de Milli Eğitim ile ilgili sorunları biliyoruz, sizde biliyorsunuz, tahlillerini yaptınız. Bundan sonra çözüm odaklı, elimizden geldiği kadar yanınızda olacağız. Beraber Ereğli&[#]8217;ye hizmet etmek adına ortak çalışmalar yürüteceğiz. Geldiğiniz zamandan bu yana yaptığınız çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da sizlere başarılar diliyoruz.&[#]8221;
Kılıç da, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktararak, ilçede &[#]8216;fiziksel, duygusal, entelektüel&[#]8217; başlıkları altında &[#]8216;değişim/dönüşüm&[#]8217; süreci başlattıklarını, öğretmen yeterlilik ortalamasının ise ülke geneli ortalamasının üzerinde olduğunu ifade etti.
Çakır ve beraberindekiler, daha sonra müdürlük bünyesindeki şubeleri de ziyaret ederek personelle görüştü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
185 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI