Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

DESTEK SAĞLAYACAKLAR

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar&[#]8217;ı makamında ziyarette bulunarak, vergi haftasını kutladı.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;Biz her yıl vergi haftası dolayısıyla başkanımızı ziyarete geliyoruz teşkilat olarak. Bu vergi haftasını da tekrar şahsında ve tüm çalışanlarının vergi haftalarını kutluyorum. Verginin önemini topluma yansıtabilirsek ülkenin gelişmesi için de bir ayak, bir adım atmış olacağız. Bu bilinçle hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Vergisiz bir ülkenin gelişmediğini de düşünerek hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Vergimizi tam ödememiz gerekiyor ki hem bölgemiz hem şehrimiz hem de ülkemiz kalkınsın. Bu anlayışla hep birlikte, zaten başkanımız bu çalışmaları gayet güzel bir şekilde yapıyor ve anlatıyorlar seminerlerde, konferanslarda. İnsanlarımızı bilinçlendirerek ülkemizin kalkınması için herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben tekrar hafta dolayısıyla kendilerini kutluyorum&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Bayar ise &[#]8220;Böyle bir anlamlı bir haftada başkanım ve heyetine bizi ziyaret ettikleri için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Ekonominin ve verginin önemini çok güzel belirtti kendisine teşekkür ediyorum. Sosyal adaleti sağlamanın en büyük araçlarından biri vergidir. Zenginle, fakiri aynı doğuda birleştiren en önemli araçlardan biri vergidir. Bu güzel bir haftada bizi onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Çok güzel ve çok nezaketli bir davranış. Yıllardır bizi yalnız bırakmıyorlar. Her vergi haftamız da geliyorlar, bize destek sağlamaya çalışıyorlar. Sağlık diliyorum tüm üyelerine, tüm vatandaşlarımıza, tüm mükelleflerimize. Bol kazanç diliyoruz, başarı diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1514 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
922 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI