Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ŞİRİN,SİTEM ETTİ

gundemeregli.com-Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, düzenlenen etkinliğe katılmayan belediye başkanlarına sitem etti. Şirin, &[#]8220;Bizler yaptığımız etkinliklerde maalesef bürokrasi ve yetkililer etkinliğimize katılmıyor. Bu konuda devamlı sitemlerde bulunuyoruz. Biz isterdik ki bu etkinliğe genelde belediye başkanlarının katılmasını yürekten istiyorduk. Gerçekten bu insanların kalplerini kırıyorlar. Bu konuda da sitem etmeyi kendime görev saydım&[#]8221; dedi.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından, &[#]8216;Kahvaltı Bahane, Kalpler Tek Hane&[#]8217; adlı engellilere yönelik bir kahvaltı programı düzenlendi.
Programa AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez, Zonguldak, Çaycuma ve Çatalağzı Engelliler Komisyonu üyeleri, gençlik merkezi gönüllü gençleri ve çok sayıda engelli katıldı.
Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez etkinlikte yaptığı konuşmada,
&[#]8220;Zonguldak Gençlik Merkezi&[#]8217;nin düzenlemiş olduğu, Zonguldak Sakatlar Derneği ile organize ettiğimiz, &[#]8216;Kahvaltı Bahane, Kalpler Tek Hane&[#]8217; aslında kahvaltı gerçekten bahane gönüller ve kalpler bir, sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz. Gençlik Müdürlüğümüz faaliyetlerini devam ettirmektedir. Asıl amacımız engelli kardeşlerimizin gençlik merkezimizin sportif katılımını sağlamaktır. Bu konuda komisyon başkanlarımızla toplantılarımız oldu. Bu toplantılarda da sportif ve kültürel faaliyetlerimize başladık. Bu bağlamda ben komisyon başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum.
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ise, &[#]8220;Öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi&[#]8217;ne bütün camiam ve engelliler adına teşekkür ediyorum. Bizler yaptığımız etkinliklerde maalesef bürokrasi ve yetkililer etkinliğimize katılmıyor. Bu konuda devamlı sitemlerde bulunuyoruz. Biz isterdik ki bu etkinliğe genelde belediye başkanlarının katılmasını yürekten istiyorduk. Ancak bazıları telgraf çekerek, yoğun işleri olduğundan dolayı katılmadıkları belirtiyorlar. Gerçekten bu insanların kalplerini kırıyorlar. Bu konuda da sitem etmeyi kendime görev saydım. Böyle bir etkinliğe bence yerel yönetimlerin başındaki belediye başkanlarımızın katılması mecburdur. Çünkü engellilerin en büyük sorunları başta bilindiği gibi çözüm noktası yerel yönetimlerdir. Yerel yönetimlerin sahip çıkmadığı noktada kesinlikle, engellilerin yaşadıkları şehirlerde günlük yaşantılarını kolaylaştırma şansları yoktur. Bunun için ben tekrar belediye başkanlarımıza sitemimi iletiyorum. İnşallah bundan sonraki etkinlikte bu zafiyetlerini giderirler ve yapacağımız etkinliğe katılırlar&[#]8221; dedi.
Etkinlik sonrası Şirin, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz´e verilmesi için teşekkür plaketi takdim etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI