Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KDZ. EREĞLİ´DE BİSİKLET TURU ETKİNLİĞİ

gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Kdz. Ereğli ilçesinde Bisikletliler Derneği ve Kdz. Ereğli Yeşilay Temsilciliği işbirliği ile bisiklet turu etkinliği düzenlendi.
Kdz. Ereğli&[#]8217;de Bisikletliler Derneği ve Kdz. Ereğli Yeşilay Temsilciliği işbirliği Yeşilay Haftası dolayısıyla sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.
Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayan etkinlikte Bozhane, Hastane Kavşağı, Cehennemağzı Mağaraları ve Ofis yolu güzergahında bisiklet turu düzenlendi.
Türkiye genelinde, Ankara, Kayseri, Gaziantep, Ordu, Yalova, Kırklareli, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Kdz Ereğli, Balıkesir, Aksaray, Samsun, Eskişehir ve Aydın&[#]8217;da gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Türkiye Yeşilay Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Gediksiz, 1-7 Mart 2013 tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği işbirliği ile sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu etkinliği düzenlediklerini söyledi.
Bu sene eş zamanlı olarak genel merkez talimatıyla 19 ilde etkinlik düzenlendiğini kaydeden Gediksiz, bu iller arasında Kdz. Ereğli&[#]8217;nin de yer almasını kendilerini gururlandırdığını belirterek, &[#]8220; Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği işbirliği gerçekleştirdiğimiz etkinliğin amacı sağlıklı yaşama dikkat çekmektir. Etkinliğimiz genel merkezin talimatları doğrultusunda 19 ilde başlamıştır. Bu illerimiz arasında Kdz. Ereğli ilçesinin de yer alması bizim açımızdan gurur vericidir. Etkinlik kapsamında ilçemizde Bozhane, hastane kavşağı, Cehennemağzı mağaraları, aynı güzergahtan dönerek ofis yolu güzergahında bisiklet turu düzenleyeceğiz. Bu vesile ile etkinliğimize katılan Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneğine çok teşekkür ederiz&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği Temsilcisi Emin Demirpolat ise dernek olarak böyle bir etkinliğe katıldıklarından dolayı memnunluk duyduklarını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI