Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI

gundemeregli.com-  Kdz. Ereğli İlçesi Belediye İtfaiye Müdürlüğü tarafından Ereğli Anadolu Lisesi&[#]8217;nde (Ereğli Lisesi&[#]8217;nde) yapılan deprem tatbikatı nefesleri kesti.

   Her yıl 1 ila 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Ereğli İtfaiyesi ekipleri, ilçenin çeşitli okullarında öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla tatbikat yaptı.

   İtfaiye ekipleri olası bir depremde okul içersinde bulanan öğrencileri sırasıyla sınıflarından itfaiye merdiveni ve hava yastığı yardımı ile atlayarak tahliye ederken, itfaiye ekipleri ile yaralıların okulun camından ip yardımıyla inmesi tatbikatı izleyen öğrencilerden büyük alkış aldı.               

     İtfaiye Müdürü Ali Ateş tarafından bizzat yönettiği tatbikatta öğrencilere deprem anında ne yapmaları gerektiğini konusunda aydınlatıcı ve uygulamalı eğitim verilirken, yapılan tatbikatın gerçeğini aratmaması adete nefesleri kesti.

    İtfaiye Müdürü Ateş, hafta boyunca çeşitli okullarda da tatbikat yapacaklarını belirterek, &[#]8220;Tüm öğrencilerimizi yapılacak olan tatbikatları iyi izlemelerini ve ciddiye almalarını istiyoruz. Amacımız deprem ülkesi olduğumuz için bölgemizde bu bilinci aşılamak. Yaptığımız her tatbikat büyük ilgi görüyor. Yetişen İtfaiye ekiplerimizde bu tatbikatlarda hünerlerini ortaya koyuyorlar&[#]8221; dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI