Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AYAĞINI KAYBEDEN ERDEMİR İŞÇİSİ´NE MORAL

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş&[#]8217;ın, geçtiğimiz aylarda geçirdiği Tarık zirai aracı (pat pat) kazası sonucu bir bacağını kaybeden Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları&[#]8217;nda (Erdemir) çalışan sendika üyesi işçiye evinde moral ziyaretinde bulunduğu bildirildi.
   Sendikanın &[#]8220;turkmetalkdzeregli.org&[#]8221; isimli internet sitesinde yer alan habere göre, Odabaş, Erdemir Demir Üretim Baş Müdürlüğü 2. Yüksek Fırın Müdürlüğü Dökümhane ünitesinde Posta Başı olarak görev yapan Veli Aslanoğlu&[#]8217;na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
   Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, yaşanan kazadan son derece üzüntü duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:
   Kazaların ne zaman olacağını bilmemiz mümkün değildir. Sendika ve işyeri arkadaşlarının her zaman yanında olduğunu bilmeni isterim. Olası taleplerini de iletmeni bekliyoruz.&[#]8221;
   Demir Üretim Baş Müdürü Şevket Erol da, sağlığın her şeyden önemli olduğunu dile getirerek arkadaşımız Aslanoğlu&[#]8217;nun moralini yüksek tutması önerisinde bulundu.
   Sendika Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Baş Temsilci Mustafa Yıldız, Yüksek Fırınlar Müdürü Aşkın Peker, Sendika Şube Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Aldırmaz, İşyeri Temsilcisi Yakup Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Aslanoğlu&[#]8217;na, iş yerindeki mesai arkadaşlarının ekonomik destek olması amacıyla aralarında topladıkları para yardımı da teslim edildi.
   Aslanoğlu, geçtiğimiz aylarda patpat ile geçirdiği trafik kazası sonrası bir ayağı kopan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi&[#]8217;nde ameliyat edilmişti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1505 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
914 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
215 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI