Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLI GERİYE GİDİYOR

gundemeregli.com-CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin Alaplı Pazaryerinden Belediye Dükkânlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nun yeni Belediye dükkânları inşaatı ile ilgili olarak yaptığı &[#]8216;Alaplı&[#]8217;nın kangrenini ortadan kaldıracağız&[#]8217; sözlerine cevap veren CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin mevcut şekliyle yapılması planlanan Belediye Dükkânlarının herhangi bir kangreni ortadan kaldırmadığı gibi Alaplı&[#]8217;nın önünü kapatacağını söyledi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu tarafından temeli atılan yeni Belediye Dükkânlarının köpek kulübesini andırdığını ifade eden Tekin; &[#]8216;Alaplı&[#]8217;nın önünün açmak istiyorsak temeli atılan dükkânlar yıkılarak mevcut otoparkın bulunduğu yere yeni üçüncü bir çarşı yapılmalıdır. Bu haliyle bir proje yapmak Alaplı&[#]8217;ya ihanet etmektir. Kaldı ki şu an ki projeye Belediye Başkanının mensubu olduğu kendi parti yöneticileri dahi karşı çıkmaktadırlar. Ancak Belediye Başkanı kimsenin düşüncesini önemsemediği için ısrarla bu yanlış projeyi hayata geçirmek için çalışmaktadır&[#]8217; dedi.

ALAPLI HER GEÇEN GÜN GERİ GİDİYOR

Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin yaklaşık 20 yıldır aynı kişiler tarafından yönetildiğini ifade eden Tekin; &[#]8216;geriye doğru baktığımızda görüyoruz ki Alaplı Belediyesi neredeyse 20 yıldır Faruk Çaturoğlu ve Nevzat Çimenoğlu tarafından yönetiliyor.

Yorumlar

irfan 11 Yıl Önce

alaplıda nufusumuz dahi azaldı nedenmi alaplı nın bir köye benzemesinden dolayı insanlar alaplı köyünde oturacağımıza kendi köyümde oturayım daha iyi mantığıyala alaplı dan göç başlamıştır alaplıda pazar çok uzak alaplıda tek yok napıcaz alaplıda alaplı belediyesi alaplının merkezinin yollarını dahi yapamaz halde eee daha alaplıda işimiz ne ben şahsen alaplıda kendi köyüme taşındım oh be dünya varmış dedim belediye başkanının alaplılara hiç bir hizmeti olamamaıştır

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI