Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CANDAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ&8217;NÜ KUTLADI

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan 8 Mart Dünya kadınlar günü yayımladığı mesaj ile kutladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısı ile yayımladığı mesajında kadınların düzenli, huzurlu, güçlü ve sağlıklı toplumların temelini oluşturduğunu ifade etti.

Candan şunları söyledi; &[#]8221;İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren düzenli, huzurlu, güçlü ve sağlıklı toplumların temeli aile, ailenin temelini de kadınlar oluşturmaktadır. Annelerin büyük özveri ile yetiştirdikleri çocuklarımız da, geleceğimizin temellerini oluşturacaklardır. Kadınlarımız annelik görevi ulviyetinin yanı sıra; fabrikada işçi, hastanede hemşire veya doktor, okulda öğretmen, adliyede avukat veya hakim, Mecliste milletvekili vb; toplumsal yaşamdaki etkinlikleri, her geçen gün artmaktadır. Ekonomik ve sosyal yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelerek ülkenin gelişimine, kalkınmasına önemli katkılar sağlamakta olan kadınlarımız hak ettiği yeri almıştır, daha da iyi mevkilere, statülere layıktır. Kadınlarımızın bu kazanımları, ülkemizde güçlü demokrasinin yerleştiğinin de bir göstergesidir. Kurtuluş Savaşı&[#]8217;nda gösterdikleri üstün cesaret, vatan sevgisi ve fedakârlığıyla dünya uluslarına örnek olan Türk kadınına hak ettiği değeri ilk olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vermiştir. Pek çok gelişmiş ülkeden önce seçme ve seçilme hakkını kadınlara tanımış, her alanda toplumsal söz sahibi olmalarında öncülük etmiştir. Bu nedenle kendilerine borcumuzu hayat boyu ödeyemeyeceğimiz eli öpülesi kadınlarımızın ve analarımızın &[#]8220;Dünya Kadınlar Günü&[#]8221; nü kutluyor, kadına uygulanan her türlü şiddeti nefretle kınıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar dileyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum&[#]8221;dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
146 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1498 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI