Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KOÇ, ALAPLI VE EREĞLİ´Yİ DE UNUTMADI

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Zonguldak ziyaretlerini tamamlayarak, Öncelikle Alaplı ilçesine gelen Koç&[#]8217;u burada kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Alaplı ilçesinde ilçenin CHP&[#]8217;li tek beldesi olan Gümeli&[#]8217;ye geçen Koç burada Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ve Gümeli Belediye meclis üyeleri ile görüştü.

Koç CHP&[#]8217;li belediyelerin çalışmalarından bahsederek, ülkeye damgalarını vurduğunu söyledi.

Beraberindeki partililer ile birlikte cadde cadde gezerek sokakta ki vatandaşlarla tokalaşan Koç, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Daha sonra Alaplı ilçe teşkilat5ına gelen Koç, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Zonguldak, ilçeleri ve beldeleri ile birlikte tam bir emekli cenneti olduğunu belirterek, &[#]8220;emekliler burada yaşıyor. Zonguldak ve ilçelerini, Zonguldak ürettiği ile milli gelire yaptığı katkı kadar kamu yatırımı olarak geriye dönüş alamayan bir ilimiz devlet öksüz bırakıyor, üvey evlat muamelesi gösteriyor. O zaman biz ne yapacağız, bir ses çıkartalım Zonguldak´tan, bakın 48 saattir bu ildeyim, kapı kapı dolaşıyoruz, şöyle bir toplantıyı Alaplı´da, Gümeli de, Çatalağzı da yaptık. Hep sokaktayız hep insanlarımızla beraberiz bir şeyler değiştirelim istiyoruz. Bu nedenle kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Konu Türkiye ise kırgınlıkları ve küskünlüğü ise kendimizi tedavi edeceğiz. Türkiye´nin birliğine ve dirliğine sahip çıkmalıyız. Hepsinden önemlisi korkmamalıyız&[#]8221; dedi.

Koç daha sonra Ereğli ilçe teşkilatına gelerek partililer ile bir araya geldi.

Koç´un ziyaretinde CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Kadın Kolları Teşkilatı ve partililer hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
159 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
243 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
686 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
858 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
916 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
594 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1543 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
952 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
904 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
234 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI