Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SEÇİMLERDEN DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR

gundemeregli.com-CHP önceki dönem İlçe Başkanı Yaşar Balcı, Kdz. Ereğli&[#]8217;de kimin belediye başkanı olacağından daha çok,  Ereğli&[#]8217;nin ekonomik çöküşten nasıl kurtulacağının tartışılması gerektiğini söyledi.

   Beraberinde CHP eski Yönetim Kurulu Üyesi Aşır Yıldırım ile birlikte Gazetemiz Merkez bürosuna gelerek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile görüşen Balcı, kişisel düşüncelerin bir tarafa bırakılması gerektiğini ifade etti.

Balcı yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı adaylığı için sürecin henüz erken olduğunu belirterek, şunları söyledi:

&[#]8220;Yerel seçimleri konuşmak için çok erken. Ne olacağı belli olmayan bir süreçtir bu. Benim düşüncem Kdz. Ereğli belediye başkanının kim olacağından çok, sıkıntı ve ekonomik çöküntü içersinde bulunan Ereğli&[#]8217;nin bu çöküşten nasıl kurtulacağının tartışılması gerekiyor. Ereğli&[#]8217;yi bu noktadan nasıl çıkarırız, neler yapabiliriz,  sivil toplum örgütlerine vatandaşlara ve bizlere ne gibi görevler düşüyor.

 Mesela ilçemizde önemli bir sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın (TSO) Ereğli&[#]8217;nin bu ekonomik çöküşünü tersine döndürebilecek bir çalışma içersinde olması şart.

TSO&[#]8217; ya aday olacak olan, heyecanı ve hevesi olan insanların ticareti hayatın temsilcisi olan TSO gibi kuruluşların ilçedeki son durum konusunda sebep ve sonuçlarını iyi irdelemesi şart! Bu konularda hem yerel, hem de genelde meselelerin ve kişilerin arkasında durabilecek bir kadroya ihtiyaç var.&[#]8221; Dedi.

Eser&[#]8217;de Balcı&[#]8217;nın ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  farklı konularda karşılıklı görüş-alışverişinde bulundu.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
148 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
225 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
664 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
849 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
584 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1535 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
942 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
897 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
229 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI