Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Düzce Belediyesi mühürledi

Düzce Belediyesi Kamuoyunda Tepkilere Yol Açan Avm Zemin Katında Sundurma Ve Kafeterya Yapım Çalişmasi Hakkında İnceleme Başlattı.

Düzce Belediyesi kamuoyunda tepkilere yol açan AVM zemin katında sundurma ve kafeterya yapım çalışması hakkında inceleme başlattı.

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekipler gerek basın gündemi gerekse vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler nedeniyle kent merkezinde bulunan alışveriş merkezinin zemin katındaki çalışmalara ilişkin yakın takip başlattı. Belli bir plan çerçevesinde yerleşime sahip olan ve giriş, 1., 2. katlarda giyim mağazaları, en üst katında ise yeme-içme mekanlarının olduğu alışveriş merkezinde haksız rekabetin ortaya çıktığından şikayet eden vatandaşa İmar ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden anında karşılık geldi.

Şikayete konu olan yapıyı inceleyen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı ruhsat ve planlarına uyumsuzluk tespit ederek ilgili yerle ilgili yasal işlem başlatılmasını talep etti. Zabıta memurları alışveriş merkezi etrafında yapılan sundurma nedeniyle yaya yolunun işgal edildiğini gerekçe göstererek yapım çalışmaları devam eden mekana mühür vurdu. Ekipler açıklamasında izne tabi olmaksızın yapılan sundurma çalışması hakkında detaylı inceleme yapılarak nihai kararın verileceği belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI