Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GİRİŞİMCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

gundemeregli.com-Zonguldak ve ilçelerinde girişimciler yetişmeye devam ediyor. Ereğli ilçesinde açılan kurslarda başarı gösteren 49 girişimciye protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında düzenlenen Ebil Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Ltd Şti&[#]8217;nin Hizmet sağlayıcılığını yaptığı kurslarda başarı gösteren 49 kursiyer için ödül töreni düzenlendi.

Ebil Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Ltd şti. &[#]8216;nin Hizmet sağlayıcılığını yaptığı uygulamalı girişimcilik eğitimleri kursu ile Zonguldak, Çaycuma, Devrek ve Ereğli&[#]8217;de toplam 196 kursiyer sertifika almaya hak kazanırken, Ereğli&[#]8217;de ise bu sayı 49 oldu.

Ereğli Keleşler Otel&[#]8217;de düzenlenen ödül törenine konuşan KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım, katılımlarından ötürü herkese teşekkür ederek, &[#]8220;İlimizin girişimcilik kapasitesinin artırılması ve yeni girişimcilerin ilimiz ve ülke ekonomisine kazandırılması için uğraşıyoruz. Yeni girişimci adayların sertifika töreninde sizleri aramızda görmek çok güzel. Eğitim gören ve sertifikalarını alan Kursiyerler aldıkları sertifika doğrultusunda devletten alacakları hibe ve sıfır faizli krediler ile kendi işlerini kurma yolunda bir adım atmış oldular.KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında düzenlenen Ebil Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Ltd. ŞTİ&[#]8217;nin Hizmet sağlayıcılığını yaptığı kursta Kursiyerlerin aldığı eğitim konu başlıkları şunlar; Girişimcilik özelliklerinin sınanması, İş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, İş planı kavramı ve öğeleri (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan), İş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar.&[#]8221; dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kursta başarı gösteren girişimcilere protokol üyeleri tarafından sertifikaları veridi.

Ödül törenine Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, Ereğli TSO Başkan Adayı Aslan Keleş, KOSGEB, Çalışma ve İş-Kur yetkilileri katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1507 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI