Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK İLK DEFA SİLİVRİDE

gundemeregli.com-
Ergenekon Davası&[#]8217;nda duruşmalara devam edilirken, 14 Mart Perşembe günü Silivri&[#]8217;de yapılan duruşmayı Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da izledi. Posbıyık duruşma arasında Mehmet Haberal, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan ile sohbet etme imkanı buldu.
 
Başkan Posbıyık&[#]8217;ı görünce çok mutlu olan Haberal, Ereğli ve Zonguldak halkına selamlarını ve sevgilerini iletti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın da yargılandığı davada, sanıklara destek vermek amacıyla kalabalık bir topluluk Silivri&[#]8217;ye giderken, Belediye Başkanı Halil Posbıyık da duruşmayı izleyenler arasında yer aldı.
 
Duruşmayı takip eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, duruşma arasında Prof.Dr Mehmet Haberal, Gazeteciler Tuncay Özkan ve Mustafa Balbal ile de sohbet etti.

HABERAL: EREĞLİ&[#]8217;NİN ÖNÜNÜ AÇAN ADAM

28-29-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali&[#]8217;nde Sevgi Barış Dostluk Ödülü alacak olan Haberal, Başkan Posbıyık&[#]8217;ı salonda görünce memnuniyetini dile getirirken Balbal ve Özkan&[#]8217;a; &[#]8220;&[#]8230; İşte Ereğli&[#]8217;nin kaderini değiştiren, kentin önünü açan adam.Ülkemizin sayılı belediye başkanlarından biri&[#]8230;&[#]8221;, diyerek övgü dolu sözlerde sarf etti.

ÖDÜLÜ KENDİM ALMAK İSTERİM

Prof.Dr. Mehmet Haberal sohbet esnasında Başkan Posbıyık&[#]8217;a yargılama sonucunda cezaevinden çıkarak ödülü Ereğli ve Zonguldak halkının önünde kendisinin almak istediğini ifade ederken Gazeteci Balbay da Başkan Posbıyık&[#]8217;a dönerek; &[#]8220;&[#]8230; İnşallah hocamız ödülü alırken biz de Ereğli&[#]8217;de olmak istiyoruz.&[#]8221; dediler.

Haberal, Balbay ve Özkan Başkan Posbıyık aracılığıyla Ereğli ve Zonguldak halkına selam ve sevgilerini ilettiler.

Yorumlar

Ünal Savaş 11 Yıl Önce

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MEHMET HABERAL´A MEKTUP

SAYIN CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MEHMET HABERAL

CHP´Lİ??? KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HALİL POSBIYIK VE CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI SAYIN HAYRETTİN KARTAL, CHP’NİN 34. OLAĞAN KURULTAYI ÖNCESİNDE;

CHP PARTİ MECLİSİNE ADAY OLAN NERİMAN POSBIYIK’I SAYIN KILIÇDAROĞLU’NUN LİSTESİNDEN ADAYMIŞ GİBİ KDZ. EREĞLİ’DE YALAN BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPAN, ANKARA’YA VARINCA DA BURADA YAPMIŞ OLDUKLARI BASIN AÇIKLAMALARININ TAM TERSİNE SAYIN ÖNDER SAV’IN PARTİ MECLİSİ LİSTESİNDEN ADAY GÖSTEREREK ZONGULDAK VE EREĞLİ KAMUOYUNU ALDATAN,

BU TUTARSIZ DAVRANIŞI İLE DE EMEĞİN BAŞKENTİ ZONGULDAK´IN TARİHİNDE İLK DEFA CHP PARTİ MECLİSİNDE TEK BİR ÜYE İLE BİLE OLSUN TEMSİL EDİLEMEMESİNDE ÇOK ÖNEMLİ ROL OYNAYAN,

AYRICA; KDZ. EREĞLİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÜYELİĞİNDEN, DERNEK GENEL KURUL KARARI İLE İHRAÇ EDİLMİŞ VE DERNEK ÜYESİ BİLE OLMAYAN BİR KİŞİDEN,

ATATÜRKÇÜ BİR BİLİM ADAMI VE CHP’ Lİ MİLLETVEKİLİ OLARAK “SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK??? ÖDÜLÜ ALMA” KARARINIZI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLERİM.

SELAM VE SAYGILARIMLA

“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”
Ünal SAVAŞ - Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI