Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TÜM ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

gundemeregli.com-AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle beraber Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin&[#]8217;i ziyaret etti.
Ziyarette Mart ayının &[#]8216;Down Sendromlular Farkındalık Ayı&[#]8217; olarak belirlendiğini dile getiren AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ömer Selim Alan, şöyle dedi:
&[#]8220;İl Sosyal İşler Başkanlığı olarak bizlerde Zonguldak&[#]8217;ta bulunan Down Sendromlu çocuklarımıza, gençlerimize yönelik faaliyetlerimizi Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ın bilgisi dahilinde yürütüyoruz. Tüm kamuoyunun ilgisini bu yöne çekmek ve Down Sendromlu gençlerimizin her açıdan koşullarının iyileştirilmesi adına elimizden geleni yapmaktayız. Bu nedenle bu gün ziyaretimizi gerçekleştirdik. 23 Mart 2013 günü düzenleyeceğimiz kahvaltı programında Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyelerinin de yanımızda olmasını ve sadece Down Sendromlu değil diğer engelli vatandaşlarımızın da ihtiyacı noktasında her zaman vatandaşlarımıza yardımcı olmamız gerektiğini belirtmek ve hep yanlarında olduğumuzu bilmeleri  için buradayız.&[#]8221;
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ise &[#]8220;Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Teşkilat olarak kendilerinin engellilere yönelik çalışmaları var. Cumartesi günü engellilere yönelik kahvaltı programı düzenlenecek. Bu toplantıya bizleri davet ettiler. Biz her zaman başkanımızın yapacağı çalışmalara hem derneğimiz açısından hemde ilimizdeki tüm engelli gruplar açısından her türlü desteğe açığız&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
160 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
244 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
687 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
858 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
595 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1544 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
954 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
235 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI