Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YAZICIOĞLU KARDEŞLER YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kdz.Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ve AK Parti Kdz.Ereğli Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa İslam Yazıcıoğlu  18&[#]8211;24 Mart tarihleri arası &[#]8220;Yaşlılar Haftası&[#]8221; olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
 
İRFAN YAZICIOĞLU
 
 &[#]8220;Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır. Bu nedenle yaşlılarımıza sahip çıkmalı, sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır. Toplumdan kopmayan, düşünceli ve hoşgörülü deneyimleriyle gençlere yol gösteren yaşlılarımız, toplumu zenginleştiren en önemli değerlerimizdir. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek toplumu oluşturan bütün bireylerin vatandaşlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlılarımızın &[#]8220;&[#]8217;Yaşlılar Haftasını&[#]8217; kutluyor, onların sadece bir haftada değil, her zaman için baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum&[#]8221; dedi.
 
MUSTAFA İSLAM YAZICIOĞLU
 
 
&[#]8220;Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir milletin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Bu vesile ile tüm yaşlılarımızın &[#]8220;Yaşlılar Haftasını&[#]8221; kutlar sağlıklı bir ömür dilerim.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
151 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
227 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
666 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
850 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
586 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI