Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TURİZM HAREKETİ OLABİLİR

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Turizm Elçileri Derneği, Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Aykut Ateş, beraberinde Dernek 2. Başkanı Şükrü Kuşpınar, Genel Sekreter Berna Odabaşı, Sayman Metin Fidan, Halkla İlişkiler Sorumlusu Funda Atalay ile birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı ziyaret ederek turizm başta olmak üzere Ereğli için işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade ettiler.

SANAYİ KENTİN DE TURİZM HAREKETİ DE OLABİLİR

Başkan Aykut Ateş, dernek olarak bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra da yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Başkan Posbıyık&[#]8217;a bir dosya sunarken Başkan Posbıyık&[#]8217;da dernek çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Ereğli&[#]8217;nin bir sanayi kenti. Ancak ben 1994 yılında seçildiğim ilk günden bu yana şunu amaçlıyorum bir sanayi kendinde çevre düzenlemeleri, sosyal ve kültürel etkinlikler ile birlikte turizm de de bir hareketlilik sağlanabilir. Bu geçen süreçte bu konuda önemli bir mesafe yol aldık. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Bize sizin gibi derneklerin sivil toplum örgütlerinin projeler üretmesini bekliyoruz. Size ve ekibinize çalışmalarınızda sütün başarılar diliyorum. Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
123 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
174 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
623 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
824 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI