Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

UTKU´NUN, TUTKU GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde Utku Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 7.&[#]8217;nci organize edilen tanıtım günlerinin ikinci haftası da yine yoğun bir ilgi gördü.

Utku&[#]8217;nun tutku günleri haline gelen etkinlik kapsamında öğrenci velilileri öğretmenleri ve okulu tanımaya çalıştı.  Öğrenciler bol bol eğelendi.

Ereğli İlçe&[#]8217;sinde 27 yıldır başarıları ile adından sıkça söz ettiren Utku Koleji&[#]8217;nde okulu tanıtmanın yanı sıra kayıt yaptırmak isteyen anasınıfı 1 ve ara sınıfları öğrenci ile velilerinin, öğretmenlerle tanıştığı etkinliğin ikinci haftası olangeçen Cumartesi günü yine  dolu dolu geçti.

 Okulun tüm alanlarının gezildiği ve &[#]8220;Niçin Utku Koleji?&[#]8221;sorusuna cevap verilen tanıtım günleri 23 Mart Cumartesi günü yapılan ikinci etkinlik ile devam edildi.

ÇATAKLI İLGİDEN MEMNUN

Okul Müdiresi Hülya Çataklı, Tanıtım günlerince yüzlerce kişiyi ağırladıklarını kaydederek, başarının altında yatan gerçeğin okulun bir öğretmenler kuruluş olmasının yanı sıra disiplinde yattığını ifade etti.

Tecrübeli ekip ile çalıştıklarını ve tüm öğrencilerin başarısı sağlamayı amaçladıklarını  anlatan Çataklı şunları söyledi.

&[#]8220;Okulumuz da 6-7 yıldır tanıtım yapıyoruz.  Biz burada velimizle, öğrencimizle, öğretmenlerimizle onları buluşturuyoruz.  Okulların bölümlerini görmelerini sağlayarak, eğitim sistemimiz hakkında gerekli açıklamaları yapıyoruz.  . Yine 10 saat İngilizce programlarımız var. Bale, dans piyano ve kemen derslerin de veriyoruz&[#]8221;

HERKES BAŞARILI OLABİLİR

Okuldaki öğrencilerin İngilizceyi rahatlıkla kendini ifade etmeyi bilecek şekilde konuşabildiğini sosyal içerlikli derslerde de başarılı olduğuna dikkat çeken Çataklı,  &[#]8220;Yine diğer derslerimizde de 5 yaştan itibaren bütün derslerde branşlaşmamız var. Yani bütün öğrenciler branş öğretmenliği ile tanışıyor.  Yani eski sistemde ilkokulda  tek öğretmenlerimiz vardı,  biz bunu 5 yaştan itibaren kaldırdık ve şimdi her öğrencinin 6-7 öğretmeni var. Her öğretmenden bir fez alıyor.  Öğrencilerin çok yönlü yetişmelerini sağlıyoruz.  Bizim zaten amacımız öğrencilerin mutlu olması sağlamak. Mutlu bireyler her zaman için başarılı bireylerdir.  Sabah okula girdikten sonra; akşam 05.00&[#]8217;de okuldan çıkıncaya kadar; bu okul ortamında çocuklarımız kendilerine özgü bir takım etkinlikler yapıyor. 
Nedir bunlar;  okul orkestramız var, buda tek bizim okulda var. Mesela gitar, eğitimi, keman eğitimi alıyorlar. Piyano,  satranç var. Resim atölyesinde resim yapabiliyorlar. Her öğrencinin kendine ait bir laptopu var; bilgisayar atölyesinde onlarla ilgili çalışmalar yapabiliyorlar. Çok güzel sabah kahvaltımız var, öğünlere dikkat ediyoruz.  Öğrencinin hijyen ve beslenme kurallarına uymalarını sağlıyoruz. Öğlen yemeklerimizde,  yine aynı şekilde hijyen ortamında denetlemelerden geçiyor.  Yani özetle, en küçük ayrıntıyı bile atlamıyoruz.&[#]8221;
 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
96 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
592 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
803 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
867 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
552 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI