Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

2-B ALANLARINDA SIKINTI YAŞIYORUZ

gundemeregli.com-Her yıl 21-26 Mart tarihlerin arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Müdürü İsmail Poyraz&[#]8217;ı ziyaret ederek Orman Haftasını kutladı.

Çakır, &[#]8216;Orman İşletmesi Müdürlüğünde görevli personelin ve çalışanların şahsınızda Orman Haftasını kutluyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

Orman İşletmesi Müdürü İsmail Poyraz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine yaptıkları çalışmalar ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aktardı.

Poyraz&[#]8221; En büyük sıkıntılarının kadastro sorunu olduğunu anlatarak; &[#]8220;Şu anda yaşadığımız en büyük sorun kadastro sorunu. Vatandaşımız 60-70 belki de 100 yıllık bir dönemde orman arazilerini fındık bahçesine çevirmiş, bunların çoğunun da tapusu yok. Bunun yanında 2-B alanlarında bir sıkıntı yaşıyoruz. Bölgemizde bu çalışmaların daha henüz yüzde 25&[#]8217;ini tamamlayabildik. Bunun içinde sizlerden destek istiyoruz. Bu sıkıntıyı aşmamız için Ereğli&[#]8217;ye çok sayıda komisyonun gelmesi gerekiyor&[#]8221; dedi.

Poyraz, Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin yeni gerçekleştirdiği imar revizyonuyla ilgilide şikâyetlerin bulunduğunu anlatarak, &[#]8216;Yapılan imar revizyonunda orman alanlarının imara açıldığı yönünde şikâyetler var. Bununla ilgili belediyeye yazı gönderdik ve tek tek bunları inceliyoruz&[#]8221; dedi.

AK Parti heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı İdris Tetik de hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1507 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI