Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇİMENOĞLU MAAŞLARI DAĞITTI

gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi&[#]8217;ndeki bazı işçilerin maaş alamadıkları gerekçesiyle kazan kaldırması üzerine Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu söz verdiği gibi akşam saatlerinde işçilerin Ocak ayı maaşlarını yatırdı. Taşeron işçilerinin maaşları ise yarın (Çarşamba) ödenecek.

Edinilen bilgilere göre, Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu kazan kaldıran ve eylem hazırlığında olan işçilerin maaşlarını tepkiler üzerine  yatırdı.
İnternet sitemizde Alaplı´da işçiler kazan kaldırdı. Çimenoğlu zorda başlıklı haber ile de yayınlanan gelişme sonrasında işçiler Ocak ayı maaşlarını aldılar.  Taşeron işçilerinin ise alacakları ise yarın (Çarşamba) günü  çözümlenecek.
Bilindiği gibi,   belediye de yaşanan kriz üzerine sorunu aşmak üzere, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, işçilerin bağlı olduğu sendika olan Belediye iş sendikası Zonguldak Şubesi&[#]8217;ndeki yöneticileri ile telefon görüşmesi yapmış ve ödeme sözü vermişti.  
Daha önceki aylarda yaptığı açıklamalarda, sendikalı işçilere ve taşeron işçilere maaş borçları olduğunu itiraf eden Çimenoğlu, bu görüşmede işçilerin içerideki alacaklarının bugün ödeneceğini yönündeki sözü sonrasında kriz geçici olarak tatlıya bağlanmıştı. 
Sendikalı işçilere maaşını ödeyen belediye, taşeron firmanın da alacaklarını vererek sorunu aştı. Taşeron firmanın yarın (Çarşabma) kendi işçilerine maaşlarını vermesi bekleniyor. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI