Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Karabük’te basında sansürün kaldırılmasının 111. yılı kutlandı

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 111. Yılını Ve Basın Bayramını Düzenledikleri Programla Kutladı.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği 24 Temmuz basından sansürün kaldırılışının 111. yılını ve Basın Bayramını düzenledikleri programla kutladı.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından “24 Temmuz Basın Bayramı” etkinlikleri kapsamında Yenişehir Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa tarafından basın mensuplarına teşekkür konuşması yapılırken, günün anısına Yenişehir de bulunan Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Kent Meydanında yapılan programda Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Serap Karaoğlu ve üyeler tarafından çelenk sunumu yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Program hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
154 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
234 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
673 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI