Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AVRUPA ÖDÜLLÜ KARİKATÜRİST

gundemeregli.com-Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde, PTT şubesinde mektup dağıtıcısı olarak çalışan Fahri Eyican, mesai saati dışında karikatür çiziyor.
Çaycuma´ya bağlı Filyos beldesinde, PTT şubesinde mektup dağıtıcısı olarak görev yapan Fahri Eyican (43) adlı Avrupa ödüllü karikatürcü, mesai saatleri dışında evin bir odasını çalışma odası yaparak çizimleriyle uluslararası yarışmalara katılmak için ve daha fazla ödül almak için çaba sarf ediyor. Türkiye ve Avrupa olmak üzere 11 ödül sahibi olan karikatürist Fahri Eyican´ın, 4 adet ödülünü de Japonya, Kore, Çin ve Almanya´daki yarışmalardan aldığı kaydedildi. Birçok ünlü karikatüristle çalıştığını söyleyen Eyican, Posta işletmesinde 20 yıldır çalışmaktayım. Karikatür sanatını 13 yaşından beri sürdürmekteyim. Uluslararası birçok yarışmaya katıldım. Aynı zamanda sergilere katıldım. Toplam 11 ödül sahibiyim. Karikatürü çok sevdiğim için uğraşmaktayım. Avrupa&[#]8217;da 4 ödülüm var. Japonya&[#]8217;da 6 bin kişi arasında mükemmellik ödülü aldım. Çin ve Kore&[#]8217;den özel ödül aldım. Almanya&[#]8217;dan jüri özel ödülü aldım. Çalışma ofisim olarak evimin bir odasını kullanıyorum dedi.
Karikatürist Fahri Eyican&[#]8217;ın eşi Arzu Eyican da, eşine her zaman destek verdiğini ifade etti. Fahri Eyican, halen posta dağıtım işini yaparken, hem de yarışmalara hazırlanıyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI