Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

NEFES KESTİ

gundemeregli.com-Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta mücadele eden iki ezeli rakip Bartınspor ile Zonguldak Kömürspor karşı karşıya geldi. Toplam 4 golün atıldığı Karadeniz derbisinde galip çıkan olmadı.

Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta mücadele eden lider Zonguldak Kömürspor ile Bartınspor karşı karşıya geldi. Bartın Ömertepesi Sentetik Futbol sahasında oynanan karşılaşmada ağlar 4 golle havalandı fakat galip gelen olmadı.
Kıyasıya çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk yarısında Bartınspor 20. dakikada Ferdi ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Galibiyet golü için rakip sahada etkisini bir hayli arttıran Zonguldak Kömürspor 41. dakikada Güven&[#]8217;in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Bartınspor, 55. dakikada Adem&[#]8217;in attığı golle skoru eşitledi. Karşılıklı gol pozisyonları ile geçen karşılaşmanın 73.dakikasında Kömürspor Mehmet&[#]8217;in attığı güzel golle skoru 2-1 yaptı. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmanın son dakikalarında Kömürsporlu Fatih rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Beraberlik golü için rakip sahada daha fazla topla oynayan Bartınspor 90+1&[#]8217;de golcü oyuncusu Ferdi&[#]8217;nin attığı güzel aşırtma golü ile skoru 2-2 taşıdı ve bu gol maçın skorunu tayin eden gol oldu.

KARADENİZ DERBİSİNDE YOĞUN POLİS ÖNLEMİ
Karşılaşma öncesi Ömertepesi Sentetik Futbol sahası etrafında emniyet güçleri tarafından geniş çaplı güvenlik çemberi oluşturuldu. Her iki takım taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada gergin anlar yaşandı. Konuk takım taraftarı yaklaşık 30 dakika statda bekletildi. Ayrıca Çevik Kuvvet polisi herhangi bir olay karşısında yangın tüpü ve biber gazı tüplerini hazır bulundurdu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
630 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI