Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

8 yaşındaki Batuhan’dan Başkan Vergili’ye teşekkür

Karabük’ün Yeni Gözdesi Olan Şehir Parkı’nı Cep Telefonu İle Video Çekerek Tanıtan 8 Yaşındaki Batuhan Eken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.

Karabük’ün yeni gözdesi olan Şehir Parkı’nı cep telefonu ile video çekerek tanıtan 8 yaşındaki Batuhan Eken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Karabük Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz Temmuz ayında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından açılışı gerçekleştirilen Karabük Belediyesi Şehir Parkı’na giderek cep telefonu ile video çekip Şehir Parkı’nı tanıtan ve Şehir Parkı’nı yaptığı için Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür eden 8 yaşındaki Batuhan Eken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete, babası Levent Eken ve annesi Sıdıka Eken ile birlikte gelen küçük Batuhan Şehir Parkı’nda çekmiş olduğu videoyu Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile birlikte izleyerek, Şehir Parkı’nı yaptığı için bir kez daha Başkan Vergili’ye teşekkür etti.

Çocukların mutluluğu bizim için çok önemli diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar için yapılan her yatırım gelecek için atılmış en büyük adımdır” dedi. Çocukların gösterdiği ilgi ve teşekkürlerin çok değerli ve özel olduğunu belirten Başkan Vergili daha sonra küçük Batuhan’a hediye vererek, baba Levent Eken ile anne Sıdıka Eken’e ziyaretlerin dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI