Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BU KENTİN ZİRVESİNDEYİM

Kdz. Ereğli İlçesi´nde Cuma gününü esnaf ziyaretlerine ayıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, cadde üzerinde bulunan esnaflarla tek tek tokalaştı, sorun ve isteklerini dinledi.
Gündemde bulunan tersaneler bölgesi ile belediyenin arsa satışı konusunda net konuşan Candan, eleştirilere sert yanıt verdi. Şehrin makam olarak zirvesinde bulunduğunu işaret eden Candan, zirvede bulunan biri olarak kimse ile kavga etmesinin mümkün olmayacağını ifade etti.

İşinin bu kentte doğru olanı söylemek olduğunu anlatan Candan, bu kenti kurtarmak istediğini söyleyenlerin şehri batırabilecek hareketler yaptığını savundu.

gundemeregli.com-Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, belediye tarafından 9 Nisan tarihinde ihale ile satışa sunulacak arazi konusunda esnafın düşüncesinin kendisi için önemli olduğunu belirterek,  Bakın yine söylüyorum, Kentin sesini dinleyin, esnafın sesini dinleyin. Hem diyeceksiniz ki, biz bu kenti kurtarmaya çalışıyoruz, Hem de esnafı batıracak hareketler yapılıyor. Ne diyeyim ben şimdi. Ben Milletvekiliyim ben bu kentin en zirvesinde ki insanım şimdi. Altımda ki konumda ki insanlarla kavgamı edeyim yani. Benim çabam bu kentte doğru olanı söylemek.&[#]8221; dedi.

ARSA GÜNDEME GELDİ

Candan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ercan Candan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli şehir merkezindeki esnaf gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arsa satışı konusunda esnafın tepkisi olduğunu ifade eden Candan, kendisi için esnafın ne düşündüğünün öneminin bulunduğu kaydetti.

DOĞRU OLANI SÖYLÜYORUM

Kendisinin kentin zirvesinde bir isim olduğuna işaret eden Candan şunları söyledi:

&[#]8220;Bakın yine söylüyorum, Kentin sesini dinleyin, esnafın sesini dinleyin. Hem diyeceksiniz ki biz bu kenti kurtarmaya çalışıyoruz, hem de esnafı batıracak hareketler yapılıyor. Ne diyeyim ben şimdi. Ben Milletvekiliyim ben bu kentin en zirvesinde ki insanım! Şimdi altımda ki konumda ki insanlarla kavgamı edeyim yani. Benim çabam bu kentte doğru olanı söylemek.&[#]8221;

KİMSE TEŞEKKÜR ETMİYOR

Tersaneler konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Candan sözlerini şu şekilde tamamladı:  

&[#]8220;Bizimde görevimiz esnafları ziyaret edip onların dertlerini dinlemek, dertler zaten belli Ereğli&[#]8217;deki istihdamdan dolayı meydana gelen sıkıntılar bunlara da çözüm bulmamız gerekiyor. Sürekli eleştirilerden biri bu tersanelere bir şey yapmadı. O zaman değil de Gambiya için Akçakoca&[#]8217;ya gidip Akçakoca&[#]8217;dan mı sipariş alalım, eğer kendilerinin varsa gidebilecekleri bir yer ben seve seve arkalarında çantalarını taşımaya hazırım. Eğer bulabilirlerse bir yerlerden bir sipariş bir sıkıntımız yok bulamıyorlarsa her hangi bir sıkıntı yok. Çok kolay. İş icraata geldiği zaman kimsenin icraatla ilgili hiç bir söylemi yok. İcraatla ilgili kimsenin bir tek hareketi yok ama iş eleştiriye geldiğinde köprünün şurası böyleydi buradan şuraya geçiş yoktu. Kimsenin teşekkür ettiği yok. Bakın biz bu kenti  bir şeyler vermeye çalışıyoruz bu kentin üzerine bir gram daha bir şey koymaya çalışıyoruz. Baştan beri söylüyorum biz bu kentte kavga istemiyoruz. Biz bu kentte el ele verip kol kola girip bu kentin üzerinde bir tuğla daha koymak istiyoruz. Onun için basına da sorumluluk düşüyor&[#]8221;
 HERKESİ SORUMLULUĞA DAVET EDİYORUM

Candan yerel yetkililere ve herkese sorumluluk düştüğünü belirterek şu görüşlere yer verdi:  &[#]8220;Bu sorumluluk sadece ilçe teşkilatının, İl teşkilatının Benim omzunda değil hepimizin omzunda. Onun için herkesi sorumluluğa davet ediyorum&[#]8221;

BU İŞLER DEĞİŞTİ ARTIK BİZ BİLGİ ÇAĞINDAYIZ

Gambiya Devlet Başkanı&[#]8217;nın önümüzdeki aylarda Türkiye&[#]8217;ye geleceğini belirten Candan &[#]8220;Gambiya Devlet Başkanı Türkiye&[#]8217;ye gelerek, Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı ziyaret edecekler. Önüne gelen projede iki tane konu var. Birinci konu balıkçılığın geliştirilmesi konusunda Taka alımı, ikinci konu da Türk Hava Yolları&[#]8217;nın, Banjura başkenti&[#]8216;ne sefer düzenlemek. Dolayısıyla ben üzerime düşeni yapıyorum, ama derseniz ki niye Gambiya &[#]8216;da başka yok, o zaman başka ülkelere de başka arkadaşlarımız gitsinler. Seve seve gitsinler. Herkes söylüyor ben bir şey göstermiyormuşum yanımda da şu var şuraya da gittim şu işi yaptım diyorum. Bakın Biz 2013 yılında yaşıyoruz, 1960 da yaşamıyoruz,1960 da insanlara sadece ümit veriliyordu. Sadece konuşarak güzel hitabetler yaparak insanları aldatabiliyordunuz.  Bu işler değişti artık biz bilgi çağındayız. İnternete girdiğimizde kim nerede, ne adım atıyor görüyoruz. Dolayısıyla artık bu insanlar 1960&[#]8217;lı modaların şeyiyle ikna etmek zor. İnsanların artık akıllarını ikna etmek zorundayız bizde onu yapmaya çalışıyoruz. Şimdi Gambiya gitmedim mi? diyeyim. Görüşmedim mi diyeyim? Ne diyeyim bunu reklam için de gitmedim olması gereken oldu&[#]8221;

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1506 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI