Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ŞAMPİYONLUĞU HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberindekiler, Zonguldakspor&[#]8217;un hocası Raşit Çalık ve Zonguldakspor futbolcularını ziyaret etti.
Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, İl Başkan Yardımcısı Mecit Aydın, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Uğur Akdeniz, Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Batuhan Uludüz, yönetim kurulu üyeleri Mahir İnam, Ramazan Taşpınar, Şaban Kayış, Utku Dinler, Zonguldakspor&[#]8217;un hocası Raşit Çalık ve Zonguldakspor futbolcularını ziyaret ederek, bu hafta oynanacak olan Kırıkkale Yahşihanspor maçında başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, &[#]8220;Zonguldakspor&[#]8217;umuzun antrenmanına meclis üyesi arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Tabi ki takımımızın gidişatı ile ilgili, çalışmalarıyla ilgili süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah Zonguldakspor&[#]8217;u bu sene şampiyon yapacağız. Hocamızın ve futbolcu arkadaşlarımızın gerçekten özverili çalışmalarını görüyoruz. Zonguldakspor&[#]8217;u eski günlerine döndürmek için çaba sarf ediyoruz. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde bu taşın altına elini koyması lazım. Maddi, manevi her türlü herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Bizde bu anlamda hem haftaya yapılacak olan maça hazırlık esnasında psikolojik olarak onlara destek vermek hem de güçlendirme adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah Zonguldakspor şampiyon olacak. Birinci lige kadar çıkacak. Eski Zonguldakspor&[#]8217;u burada seyretme imkanı bulacağız&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldakspor hocası Raşit Çelik ise &[#]8220;Bizde başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz duyarlı davranışından dolayı. Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri her geçen gün Zonguldakspor&[#]8217;u ziyaret ediyor. Bundan dolayı da oldukça mutlu oluyoruz. Bu manevi desteğe zaten ihtiyacımız var. İnşallah üç maçımız kaldı, sizlere layık olmaya çalışacağız. İnşallah üç maçın sonunda şampiyonluğu hep beraber yaşayacağız&[#]8221; şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberindekiler, getirdikleri tatlıyı Zonguldakspor hocası Raşit Çalık&[#]8217;a ve Zonguldakspor futbolcularına takdim etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
607 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI