Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZONGULDAK´TAKİ OPERASYONUN TÜM AYRINTILARI

gundemeregli.com-Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Zonguldak´ta gözaltına alınan 69 kişinin ifadelerinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Soruşturma kapsamında müşteki (şikayetçi) olarak Kilimli Belediyesi eski Başkanı Ali Kılıçarslan ile Zonguldaklı Gazeteci Mustafa Özdemir&[#]8217;inde ifadeleri alındı.

Zonguldak&[#]8217;ta geçen Pazartesi günü sabahtan bu yana devam eden sıcak saatler, gözaltında alınan 69 kişinin ifadelerinin KOM ekipleri tarafından alınmaya devam edilmesiyle sürüyor.

Pazartesi sabahı 40 ayrı noktaya insansız hava uçakları ve 300 Polis ile ikinci dalga operasyonunu gerçekleştiren emniyet güçleri, aralarında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Ağabeyi Erdoğan Demir, kardeş ve yeğenleri ile Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;ın yanı sıra kömür işletmesi firma yetkililerinin de bulunduğu 69 kişiyi gözaltına almıştı.

Geçen Pazartesi gününden bu yana Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünde gözaltında bulanan 69 kişinin tamamının ifadelerinin tamamlanmak üzere olduğu, Ankara Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda  bu gece yada yarın öğle saatlerinde Ankara&[#]8217;ya sevk edilebileceklerini öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Erdoğan Demir ifade verirken, Salih Demir Emniyetteki ifadesinde susma hakkını kullandı. Müşteki olarak ise Kılıçarslan ise Özdemir ifadeye çağrıldı.

Emniyette müşteki olarak ifadelerini veren her iki isim, kendilerine sorulan sorulara yanıt verdi.

Devam eden  operasyon kapsamında sürecin nasıl bir şekil alacağı bilinmezken, Demir&[#]8217;in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TSO ise 10 Mayıs 2013 tarihinde seçimli genel kurul kararı aldı.

Zonguldak başta olmak üzere tüm ilçelerinde de merakla beklenen operasyonda sessiz bekleyiş sürüyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI