Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR,ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak Eski İl Başkanı Celil Uzun, Huzur Derneği ve Sanayici ve İşadamları Derneği&[#]8217;ne (ERİD) iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti heyeti, Zonguldak Eski İl Başkanı Celil Uzun&[#]8217;u Ereğli&[#]8217;deki ofisinde ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Çakır, Uzun&[#]8217;un partiye ve Zonguldak&[#]8217;a önemli hizmetlerinin bulunduğunu belirterek; &[#]8220;Partinin hizmetlerinde, eserlerinde imzanız çok, Teşkilat olarak yaptığınız bu hizmetlere saygı duyuyoruz. Ereğli halkı adına da teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak, sizlere iade-i ziyarette bulunmak istedik&[#]8221; dedi.

AK Parti Eski İl Başkanı Celil Uzun ise, yönetimin çalışmalarından mutluluk duyduklarını belirterek; &[#]8220;Hepinize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yeni yönetiminiz Ereğli&[#]8217;mize, Zonguldak&[#]8217;a , ülkemize hayırlı olur. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bizde sonuna kadar maddi manevi elimizden ne gelirse yanınızdayız. Yönetim kurulu atandıktan sonra duyuyoruz, çok iyi gelişmeler var, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğinin farkındayız. Onun için sizleri tebrik ediyorum, inşallah böyle devam edersiniz&[#]8221; dedi.

Uzun ve AK Parti heyeti, bir süre daha Ereğli ve Zonguldak üzerine fikir alışverişinde bulundular.

-EREĞLİ&[#]8217;YE GENÇLİK MERKEZİ -

AK Parti heyeti, Huzur derneği yöneticilerine de bir iade-i ziyarette bulundu.

Çakır, ziyarette Ereğli&[#]8217;ye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir Gençlik Merkezi kazandırmak için çalışmalara başladıklarını belirterek; &[#]8220;Kışın, gençlerimizin spor yapabileceği bir alan yok. Ereğli Gençliğine yakışacak, tabi sadece gençler değil, tüm yaş gruplarına hitap edebilecek düzeyde Ereğli&[#]8217;mize yakışacak bir Gençlik Merkezi, yani spor kompleksi yapmak için çalışmalara başladık. Yüzme, basketbol, tenis kortu, aklınıza ne geliyorsa her türlü spor kompleksinin yeraldığı bir Gençlik Merkezi kazandırmak için Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç&[#]8217;dan bunun sözünü aldık. Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr.Ercan Candan bey ve MYK Üyemiz Sayın Emine Çift hanımefendinin de katkılarıyla, ilk etapta başlangıç için 500 milyar bir ödenek gönderildi, ödenek konusunda bir sıkıntımız yok, arkasından bize &[#]8216;3 dönümden 20 dönüme kadar proje yapabilirsiniz&[#]8217; dediler. Yerimizin büyüklüğüne göre projenin ödeneğini çıkartacaklar. Şuan yer çalışması yapıyoruz&[#]8221; dedi.

Ziyarette, Huzur derneği Başkanı Ramazan Adıyaman ve Dernek üyeleri de hazır bulundu.

&[#]8220;ARSA SATIŞINA İPTAL DAVASI AÇTIK&[#]8221;

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Sayanici ve İşadamları Derneği&[#]8217;ne de (ERİD) iade-i ziyarette bulundu.

Burada dernek yöneticilerinin sorularını da yanıtlayan Çakır, son günlerde Ereğli gündemini meşgul eden &[#]8216;Belediyenin arsa satışı&[#]8217;yla ilgili de iptal davası açtıklarını belirterek; &[#]8220;Arsayla ilgili iptal davamızı açtık. Burası satıldığı takdirde yapılacak proje ile Ereğli esnafı çok daha sıkıntı yaşayacak. Biz Milletvekili Ercan Candan beyin öngördüğü şekilde buraya bir proje düşünüyoruz. Biz diyoruz ki, adliyeyi zaten taşıyoruz, hükümet konağını yıkalım, belediye sarayını da, aynen Ay Ciyt&[#]8217;in bulunduğu bina gibi altı iş merkezi olabilir, üstünü de 2 ayrı kule şeklinde belediye merkezi ve kaymakamlık binası yapalım. Terminalde yıkıldığı zaman, buraların altına 3 kat katlı otopark yapalım, üstünü de anıtın olduğu yere kadar dümdüz bir kent meydanı yapalım. Bu meydan miting alanı olarak da kullanılabilir, her türlü etkinlikte te. Ayrıca, o arsanın yanında bulunan Askeri lojmanlarını da Toki&[#]8217;den başka yerde lojman yaparak oraya taşıyalım, buraya da büyük bir Cami yapalım istiyoruz, Cami illa buraya olmaz derlerse denizin üstüne dolgu yaparak bir cami yapalım. Tabi bunlar Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin iktidar ile uyum içerisinde çalışmasıyla gerçekleşecek projeler. Biz bu arsanın satışının iptali için her türlü çabamızı göstereceğiz&[#]8221; şeklinde konuştu.

&[#]8220;ADAYIMIZI 4 AY ÖNCEDEN AÇIKLAYACAĞIZ&[#]8221;

Çakır, yaptıkları ziyaretlerde AK Parti&[#]8217;ye büyük ilginin olduğunu ve yerel seçimler öncesi adaylara yönelik bir beklenti oluştuğunu söyleyerek; &[#]8220;Şuan Ereğli Belediyesi&[#]8217;ni iktidar ile buluşturmak için her türlü çalışmamızı yapıyoruz. Genel Merkezimizle istişarelerimiz sürüyor. Çok büyük bir beklenti var. Bunu her ziyarette, kamuoyunda da görüyoruz. Tabi, bugüne kadar Ereğli&[#]8217;de seçimler şahıslar üzerinden gitmiş, fakat bu seçim çok farklı olacak. Ereğli&[#]8217;nin yaşadığı bu sıkıntılardan kurtulabilmesi, önünün açılabilmesi için kesinlikle iktidar ile uyum gerekiyor. İhtiyaç olduğu için ateş bulunmuş, bugün Ereğli&[#]8217;de toplumumuzun her kesimi, belediye hizmetlerinde de iktidar uyumunun gerekliliğinin farkında. Onun için AK Parti&[#]8217;nin adayına yönelik yoğun bir beklenti var. Seçimler 30 Mart 2014 tarihinde. 350 günden az bir süre kaldı. Biz, bu seçimde Ereğli&[#]8217;de şunu yapacağız. Adayımızı öyle son aya bırakmayacağız. Bunun Genel Merkezden istişarelerini yaptık, AK Parti&[#]8217;nin adayını, Ereğli&[#]8217;de seçimlerden 4 ay öncesi, yani 120 gün öncesinden kamuoyuna açıklayacağız&[#]8221; dedi.

AK Parti heyetinin ERİD ziyaretinde yöneticilerden Selçuk İnceoğlu, Ertan Koçuk, Hasan çift, Harun Yağmuroğlu Emrah Baydan ve Fatih çapar hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
103 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI