Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BELEDİYE´DE SÜRPRİZ MİSAFİR

gundemeregli.com-´Kurtlar Vadisi&[#]8217; dizisinin önemli karakterlerinden, her zor durumda kendisine danışılan akıl insanı ´Ömer Baba&[#]8217;yı canlandıran sanatçı Emin Olcay, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Sanatçı Olcay, akrabalarının Kdz.Ereğli&[#]8217;de olması nedeniyle uzun zamandır Kdz. Ereğli&[#]8217;ye gidip geldiğini ancak bir türlü Başkan Posbıyık&[#]8217;la tanışma fırsatı bulamadığını belirterek, &[#]8220;Her gelişimde Başkan´la tanışmak istedim ancak kısmet bu güneymiş. Kendisi ile tanışma şerefine nail olduğum için çok mutluyum. Şunu açık söylüyorum ki; Başkanım ellerinize sağlık. Kdz. Ereğli çok değişmiş, güzelleşmiş&[#]8221; dedi.
&[#]8220;İnsanların kendisine gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ifade eden Olcay, &[#]8220;Sağ olsunlar insanlar bana çok sıcak bakıyorlar, yurt dışı ve yurt içinde her yerde böyle. Ben bir görev yaptığımın fakındayım aslında. Yoksa bir sanatçıya 10 sene aynı rolü oynamak ölümü demektir. Ben bir görev yaptığıma inanıyorum ve devam ediyorum. İnsanlara doğru yolu göstermeye çalışıyoruz. İnsanlar insanlığını bilsinler. Ne olur yani paylaşamadığın ne? Herkesin rızkı zaten ayrı ayrı veriliyor sen daha bir başkanının rızkına neden saldırıyorsun. Ama maalesef insanlığını bilen insan sayısı azalıyor. Ben gırtlak patlatıyorum bu yaştan sonra, enerjimi harcıyorum. Böyle insan azaldı diye bir kenara çekilmek yok, hala çalışıyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretteki konuşması sırasında bir çocuk oyunu üzerine çalıştıklarını, istenirse Ereğli&[#]8217;de de sergileyeceklerini belirten Olcay, &[#]8220;Bir çocuk oyunu yapmaya çalışıyorum, yeni bir oyun hazırlıyorum, rahmetli Sönmez Atasoy kardeşimin yazdığı bir çocuk oyunu. 5 sene onunla beraber çalıştık yapalım dedik ama onu kaybettik. Şimdi onu hazırlıyorum Yunus Emre&[#]8217;nin insana insan olduğunu anlatan sözleri çocuklara anlatılacak. İstek olursa Ereğli&[#]8217;de de tabii ki sergileri&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,&[#]8220;Bugün hayranlıkla izlediğim Emin Olcay beyle bizzat görüşmek beni son derece mutlu etti. Kendisini gerçekten sanata adamış bir insan. Ailesi de aynı şekilde, hala daha enerjisini kaybetmemiş ve insanlara güzel mesajlar veriyor. Kendisine hayranlık ve saygı duyuyoruz. Onunla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifada e etmek isterim&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI