Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde TED Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilentanıtım günleri yoğun bir ilgi gördü.

Ted koleji tanıtım günleri etkinlik kapsamında öğrenci velilileri öğretmenleri ve okulu tanımaya çalıştı.Öğrenciler bol bol eğlendi.

Tanıtım günlerinde yoğun ilgi gören ve Ereğli İlçe&[#]8217;sinde bir çok başarılar ile adından sıkça söz ettiren TED Kolejinde , öğrenci velileri ve öğrencilere Anasınıfı, 1. Sınıflara, 2.,3.,4. sınıflara, İngilizce ve Almanca dil programları,SBS-YGS-LYS süreçleri, müzik, spor,resim,dans etkinlikleri, 5.,6.,7. Sınıflarının ,Türkçe,Matematik,Sosyal Bilgiler dersi sunumları , eğitim &[#]8211; öğretim programları ve okulun başarıları hakkında bilgiler verildi..

TED Kdz. Ereğli Kolejinde gerçekleştirilen tanıtım günleri etkinlik kapsamında Mini TED&[#]8217;e gelen küçük misafirlere Tangram, Origami, düşün çiz, TED Koleji tacı, sürprizli sanat etkinlikleri yapıldı. Miniklere el kaslarını geliştirmek için oyun hamurları ile eğlenceli şekiller oluşturuldu. Minik misafirlerimizin eğlenceli ve bilgili dakikalar geçirmesi sağlandı. Anasınıfların proje tabanlı eğitim programları hakkında bilgiler verildi. Resim, müzik, beden eğitimi, İngilizce derslerinin branş öğretmenleri tarafından yapıldığı vurgulandı.

Anasınıfı etkinlikleri kapsamında Mini TED adaylarıyla kesme yapıştırma, boyama, TED ile buluşturma etkinliği yapıldı. Miniklerle öğretmenler, oyun hamurlarıyla İngilizce karakterler oluşturdular. Minikler karakterleri de kendi hayal dünyalarında şekillendirdiler.

ÖĞRENCİLERE SUNUMLAR YAPILDI

1.,2.,3.,4. Sınıflar Eğitim Öğretim Programları kapsamında Okulun 1.,2.,3.,4. sınıflarında akademik ve sosyal gelişim açısından ayrıcalıklı olarak hangi çalışmaların yapıldığı, bu sınıflarda hangi becerileri kazandığı hakkında bilgiler verilirken ,Ayrıca etüt saatlerinde okul çıkışı 15.30-17.30 arası öğrencilere ödev tamamlama pekiştirici çalışmalar yapma, sosyal etkinlik gibi çok verimli çalışmaların nasıl yapıldığı hakkında sunumlar yapıldı.

5.,6.7. Sınıflar Branş Öğretmenlerinin Sunumu ile 5.,6.,7. sınıfa giren(Türkçe,Matematik,Fen,Sosyal) branş öğretmenleri, ders programları hakkında sunumlar yaptı. Fen ve Teknoloji öğretmenleri ve öğrencileri, Fen ve Teknoloji laboratuarında basit devreler, öz kütle karşıtı, kimyasal deneyleri; gelişmiş LCD ekranlı elektronik bio mikroskoplarla gerçekleştirdi.

Müzik ile TED adayları, müzik dalında; piyano,gitar,keman,yan flüt, trompet, tranbon, tuba, suzafon, klarnet, saksafon gibi müzik aletlerini tanıdılar.Müzik aletlerine dokunmanın ve çalmanın mutluluğunu yaşadılar.

 Okul yönetimi tarafından 27 Nisan 2013 Cumartesi günü yapılacak olan 11.00 &[#]8211; 14.00 saatleri arasında tanıtım gününe  tüm Ereğli halkı davet edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI